1 milliárdot veszített a titokzatos fogadó a Super Bowl-on

2019-02-06
Minden nyerő szériának vége szakad egyszer…

 

A nemzetközi sajtó által csak “Bettor X”-ként emlegetett nagytétes fogadó – aki az utóbbi években igencsak emlékezetes nyerő szériát tudhatott magáénak, mely során több mint 25 millió dollárt tett zsebre a Houston Astors-ra és a Philadelphia Eagles-re leadott tippjeivel – vasárnap éjjel megtapasztalhatta a régi mondást, miszerint minden nyerő szériának vége szakad egyszer.

 

A játékos, aki továbbra is anonimitást kért, csütörtökön kezdett el fogadásokat kötni több Las Vegas-i irodában is a Super Bowl-ra. Először nagyjából 2 millió dollárt tett fel a Los Angeles Rams-ra az MGM Resorts-ban. Másnap még 1,5 milliót a William Hill-nél, aztán még 300 ezret a South Point-nál.

 

Mindhárom fogadást +120-as oddsszal tette meg, tehát 100 dollárra 120-at kapott volna vissza, ha tippje nyerőnek bizonyul. A meccs előtt a New England Patriots 2.5 pontos favorit volt, az over/under 56.5 pont. Összességében „Bettor X” több mint 3,8 millió dollárt tett fel a Rams győzelmére, amivel 4,56 milliót nyert volna. 

 

A Patriots azonban vasárnap este Atlantában 13-3-ra megverte a Rams-ot, így Bettor X szerencsesorozata megszakadt. 

 
A sportfogadási körökben 2017-ben ismertséget szerzett titokzatos férfiről csak annyit lehet tudni, hogy 30 év alatti, kelet-európai akcentusa van, és korábban teljességgel ismeretlennek számított a Las Vegas-i kaszinókban. 
 
Címkék: sportfogadás,