1 milliárdos kaszinócsalást hajtott végre egy házaspár

2020-09-14
A vád szerint baccaraton játszottak össze és csaltak

 

Az állami ügyészség szerint egy házaspár körülbelül 4 millió dollárt, azaz úgy 1 milliárd forintot csalt össze a livermore-i Parkwest Casino-ban. A vád szerint az osztóként dolgozó Khan "Tina" Tran és Eric Dat Nguyen az EZ Baccarat és a Panda 8 játékokban játszott össze 2015-ben és 2016-ban a livermore-i North Canyons Parkway kaszinóban - írja az msn.com

 

Az ügyészség szerint a szisztéma az volt, hogy a 32 éves Tran keverés után rápillantott a kártyák sorrendjére, majd az információt átadta a 38 éves Nguyen-nek, aki aztán jelentős tétet tett meg, mikor felismerte a felesége által jelzett kártyasorozatot. 

 

A kaszinó először 2016 áprilisában kezdett gyanakodni Nguyen „szerencsejáték szokásaira és nyerési statisztikájára”, és végül értesítette a kaliforniai Igazságügyi Minisztérium Szerencsejáték-ellenőrzési Irodáját a bűncselekményről.

 

Nguyent és Trant május 6-án Texasban őrizetbe vették, mindkettőjüket két rendbeli nagy értékű lopás és nyolc rendbeli nagy értékű lopás elkövetése érdekében való összeesküvés bűntettével vádolták meg.

 
Címkék: csalás, kaszinó,