1,7 milliárdot nyert egy korábban az utcán élő asszony

2023-05-12
Komoly fordulatot vett az élete egy kaliforniai nőnek egy kaparós sorsjegynek köszönhetően.

 

Lucia Forseth épp olajat cserélt autójában egy Walmart Supercenternél, mikor úgy döntött, hogy vesz egy kaparós sorsjegyet. A döntés sorsfordítónak bizonyult, mivel, miután az üzlet parkolójában lekaparta a sorsjegyet, kiderült, hogy megnyerte a játék 5 millió dolláros, azaz úgy nagyjából 1,7 milliárd forintos főnyereményét.

“Becsuktam a szemem, úgy választottam egyet a sorsjegyek közül, és nyertem!”- mesélte a lottótársaság munkatársainak. „Először azt gondoltam, hogy egy ingyen sorsjegyet nyertem, de aztán jobban megnéztem, és kiderült, hogy 5 millió dollárról van szó!”

Forseth elmesélte, hogy hat éve még hajléktalan volt, így különösen nagy jelentőségű számára ez a nyeremény, és hogy milyen sokat mondó, hogy „2023” a sorsjegy elnevezése. “Idén férjhez megyek, lediplomázom, és nyertem 5 millió dollárt.” – sorolta az idei év mérföldköveit. „Soha nem gondolnád, hogy esélyed lehet nyerni. Annyira random ez az egész. Hat éve még hajléktalan voltam, soha nem gondoltam volna, hogy megtörténhet ilyesmi velem.”

A szerencsés játékos most azt tervezi, hogy vesz egy házat, a nyeremény többi részét pedig befekteti.

Akció! 10 db 777 sorsjegy 500 forintért