11 milliárdot nyert egy nő élete első lottószelvényével

2020-07-24
Egy ausztrál nő kiválóan demonstrálta a kezdők szerencséjét az 50 millió dolláros lottónyereményével.

 

A Sydney északi részén élő hölgy épp nyaralni volt Új-Dél-Wales egyik parti városában, Sussex Inlet-ben, mikor megvette a később szerencsésnek bizonyuló lottószelvényt - írja az upi.com

 

„Nem fogják elhinni. Ez a legelső lottószelvény, amit életemben vettem.” – mesélte a lottótársaság embereinek a nyeremény átvételekor. „Soha nem játszottam még az Oz Lottón. Elsétáltam egy újságosbódé előtt, és azt gondoltam, hogy mókás lenne venni egy lottószelvényt, és így is tettem. Egyszerűen el sem hiszem. Remegek. Sokkos állapotban vagyok.”

A nyerőszámok a 12, 9, 13, 7, 32, 5 + 4 voltak.

 

A neve elhallgatását kérő nő volt az egyetlen nyertes az első nyerőosztályban, így a jackpot teljes összege az övé. „A barátom hívott fel és mondta, hogy szerinte annál az újságosnál vették az 50 millió dolláros Oz Lotto szelvényt, ahol én. Gyorsan felmentem a netre, és ellenőriztem a szelvényt. A szívem iszonyú sebesen kezdett verni, majdnem szívinfarktust kaptam.”

 

A hölgy még nem tudja, hogy mihez kezd a nyereménnyel, melyet szerinte a kezdők szerencséjének köszönhet. „Őszintén szólva még nem tudok higgadtan gondolkozni. Egyértelműen dolgozni szeretnék valamit, de te jó ég, egyszerűen nem tudom.”- nyilatkozta.

 

A theLotter online lottózó új promóciójával hasonló élményben lehet része egy szerencsés „kezdő” játékosnak, ugyanis most az újonnan regisztrálóknak 40% kedvezményt adnak a világ jelenlegi legnagyobb lottófőnyereményét kínáló Mega Millions szelvényeire. A világszerte az egyik legnépszerűbb lottójátéknak számító Mega Millions péntek esti sorsolásán 124 millió dollár, azaz 37 milliárd forint lesz a tét. Ez az összeg majdnem négyszer nagyobb, mint az eddigi legnagyobb magyar lottófőnyeremény, és körülbelül úgy tízezer év alatt lehetne megkeresni egy nettó háromszázezres fizetéssel.