Három nap – három másfél millió dolláros nyerőgépjackpot

2014-06-30
Valami lehetett a levegőben június közepén, mert három egymást követő napon három másfél millió dollár körüli nyereményt is kipörgettek az IGT Wheel of Fortune típusú nyerőgépein.

 

A nyerő sorozat június 14-én kezdődött, mikor egy szerencsés játékos 1.557.384 dollárt, tehát közel 354 millió dollárt pörgetett ki az uncasville-i Mohegan Sun kaszinóban, a Wheel of Fortune Super Spin Wolf Run elnevezésű nyerőgépen. Ez a jackpot a harmadik egy millió dollár feletti nyeremény volt, melyet idén a Mohegan Sunban IGT nyerőgépen nyertek. 

 

Másnap a highlandi San Manuel Indian Bingo & Casnio egyik játékosa térhetett haza 1.341.641 dollárral gazdagabban egy Wheel of Fortune Double 3x4x5x Pay MultiPlay gépnek köszönhetően.

 

A sorozat harmadnap, Thackerville-ben folytatódott, ahol a WinStar World Casino & Resortban pörgött ki egy 1.124.777 dolláros jackpot a Wheel of Fortune Super Diamonds gépen.

 

Az IGT 1986-ban kezdte el MegaJackpots elnevezésű progresszív nyerőgépeinek értékesítését, azóta több ezer játékos örülhetett 1 millió dollár feletti nyereménynek. A jelenlegi világrekordot jelentő 39 millió dolláros nyerőgépjackpot is egy ilyen gépnek köszönhető.