Fura stratégiával nyert 2 millió dollárt lottójátékon egy férfi

2018-06-28
A detroiti férfi lottó stratégiája már nem is tűnik akkora hülyeségnek, miután közel 540 millió forintnak megfelelő összeget nyert egy instant lottójátékon.

 

A 22 éves játékos – aki nem egyezett bele neve nyilvánosságra hozatalába – elmondta a lottótársaság embereinek, hogy szereti az instant lottójátékokat, de mindig csak páratlan számmal ellátott szelvényeket vesz. Stratégiája kifizetődött, mikor egy Diamond Dazzler elnevezésű kaparós sorsjegyet vett Detroit külvárosában.

 

“A Diamond Dazzler a kedvencem, úgyhogy megkérdeztem az eladót, hogy milyen szám van a szelvényre nyomtatva. Mikor azt mondta „21”, megvettem.” – mesélte. „Még a boltban lekapartam, és mikor megláttam, hogy nyertem, ránéztem az eladóra, aztán a velem lévő haveromra, és kirohantam a kocsimhoz.”

 

 

A játékos úgy döntött, hogy az egyösszegű nyeremény kifizetést választja, így 1,3 millió dollárt vihet haza, melyből vesz egy autót, a többit pedig befekteti.

 

Michigan államban lehetőség van arra, hogy az állami lottójátékok nyertesei névtelenül vegyék fel nyereményüket. Ha azonban valaki a rendkívül népszerű államközi Powerball vagy Mega Millions lottókon nyer, vállalniuk kell a nyilvánosságot.