Foci-Eb: Török-olasz meccsel kezdünk

2021-06-11
Rajtol a foci-Eb, a török-olasz meccsel végre kezdetét veszi a 2020-as foci-Eb. A helyszín Róma, a nézőszám pedig 23000 körül lesz, ami messze nem telt ház, de ennyi szurkoló már képes jó hangulatot kreálni.

Törökország - Olaszország

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp: Cserék pontos száma 10

Unibet odds: 3.00

Kezdés: 2021.06.11. 21:00

 

Magáról a meccsről annyit, hogy az olasz válogatott az esélyes. A taljánok sikere 1.50 körül fizet, őszintén szólva nem sok. Persze mindenki eldöntheti, hogy megéri-e, vagy sem, de ha megnézzük az olaszok várható kezdőjét, még mindig a Chiellini-Bonucci védő-párosban bíznak, nem biztos, hogy lesz még torna, ahol ez a kettős összeáll. Ami a javukra írható, az a mérhetetlen rutin, ám a sebesség már nem feltétlenül. Más kérdés, hogy a törököknél nincs kifejezetten gyors támadó, így Burak Yilmaz ellen ez a páros akár jól is nézhet ki. A törökök egyébként valószínűleg egy döntetlennel bőven megelégednének, a kontrákban, vagy Calhanoglu szabadrúgásaiban bíznak, ami az előrejátékot illeti.

Danny Makkelie vezeti a nyitómeccset, korrekt, általában a lappal spóroló játékvezető. Ugyanakkor nem feltétlenül a lapok ellensége, tehát sok múlik majd azon, mennyire lesz harcos, durva meccs az esti. Az unibet bő kínálatában egyébként arra is fogadhatunk, hogy lesz-e bírócsere. Erre 101.00-es szorzót adnak, ami persze irreális, hisz nem 101 meccsenként cserélnek sporit. Az 1001-es odds már játszható lenne. Sokkal reálisabb az esély, hogy nem a sporit, hanem a maximális számú cserét végrehajtja mindkét edző. Ha mind a 10 cserét kihasználja a két mester (maximum 5-5 csere lehetséges csapatonként), akkor 3.00-as szorzóval kalkulálhatunk. Általában szeretik a mesterek kihasználni az összes cserét, a hátrányban lévő csapat értelemszerűen próbál erősíteni, amelyik vezet, az pedig akár időhúzás szándékával is töri a játékot.

Fogadhatunk labdabirtoklásra, lövések számára, játékos cseleinek számára, szabálytalanságokra, hosszabbítás perceire, lesek számára...-szóval tényleg nagy kínálatbővítést hajtott végre az unibet (is) az Eb meccseire.

Ebben a csoportban e két válogatott mellett Svájc és Wales található. Talán az olaszok picit felfelé kilógnak, de a másik három együttes közül bármelyik továbbléphet. Amelyik az olasztól pontot lop, az biztos nagyot lép a továbbjutás felé.

Címkék: sportfogadás, tipp,