Elképesztő taktikával nyert 750 milliót a lottón egy férfi

2020-11-20
Meglehetősen szokatlan forrásból vette a számait egy ausztrál férfi, aki aztán 3,4 millió dollárt nyert a lottón.

 

A napokban bejárta az ausztrál sajtót annak a férfinak a története, aki egy másik lottójáték korábbi sorsolásának nyerőszámait játszotta meg a szelvényén.

 

A melbourne-i nyugdíjas elmesélte a lottótársaság munkatársainak, hogy eddig mindig saját számokkal játszott a Set for Life elnevezésű lottón, azonban egy pár hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy megváltoztatja azokat.

 

“Mikor utoljára elvitték a Powerball lottó nagy jackpotját, néztem a számokat, és azt gondoltam ’Ezek biztos nyerő számok’, és elhatároztam, hogy mostantól ezekkel játszom.” – nyilatkozta a nyertes. „Úgyhogy, attól kezdve, minden alkalommal, mikor kitöltöttem egy szelvényt, azokat a számokat jelöltem meg.”

 

Október 26-án végül bebizonyosodott, hogy jó volt a férfi megérzése, mikor 3.374.712 dollárt, azaz nagyjából 750 millió forintot nyert a Set for Life lottón.

 

És, hogy mihez kezd a pénzzel? “Jelenleg nincs autóm, úgyhogy ez lesz az első, amit veszek.” – mondta. „Egy részét félreteszem, egy részét pedig befektetem. Most már bármikor elmehetek szabadságra is. Legfőképpen pedig, fantasztikus, hogy többet nem kell pénzt kérnem a banktól.”

 

Annak a játékosnak sem kell többé hitelért folyamodnia, aki elviszi a ma esti EuroMillions Szupersorsolás 130 millió eurós, azaz úgy 47 milliárd forintos jackpotját

Az idén negyedszerre megrendezett Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha nem lesz telitalálatos, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a 200 millió eurós jackpot plafont.