Celta Vigo - Sevilla: 'Színes' hétfői összecsapásra számítunk

2021-04-12
A 30. forduló záró meccsén a Celta a Sevillát fogadja. Olyan óriási tétje a találkozónak nincs, ettől függetlenül parázs kis összecsapás lehet belőle.

Celta Vigo - Sevilla

LaLiga - 30. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.55

Kezdés: 2021.04.12. 21:00

 

A tabellára nézve látjuk, hogy a Sevilla a 4. helyen áll, nagyjából sem előre, sem hátra nem nagyon vezet út. Ugyanakkor Lopetegui egész biztosan űzi-hajtja játékosait, hogy oda lehet még érni a dobogóra, és egyébként igaza van. Meg jobb előre menekülni, és nyerni a meccseket, mert be kell biztosítani a BL-indulást.

A Celta idénye csöndes. Kellően stabil most a csapat, nem lesznek kiesési gondok. Az Európa Liga indulás messze van, pont 10 a különbség a Sociedadhoz képest, tehát az EL főtáblától pont 10 pontra van, mint a kieséstől. Ettől független a Celta igencsak teper, hogy minél előrébb végezzen.

Szóval tragédia nem történik egyik csapatnál sem, ha kikap, de épp ezért mernek majd kockáztatni.

A találkozót A. J. Hernandez Hernandez vezeti, aki szereti fújkálni a sípot. Sokszor ítél, sok lapot is oszt. Sanchez Martinez Munuera mögött a 2. legtöbb sárgát szórja ki, 5.43 sárga/meccs az átlaga.

A csapatokat illetően a Sevilla sárga lapokat tekintve a középmezőnyben van, a Celta Vigo viszont a Getafe mögött a második legtöbb lapot gyűjtötte a ligában. A Geta utolérhetetlen (talán), de a Celta is túlzottan kemény, sőt néha durva focit tesz a pályára, ráadásul reklamálásért is sok lapot kap a vigói együttes.

Ami pedig nem semmi, hogy a meccsenként elkövetett foultok számát illetően a Celta a Getafét is megelőzi, ez pedig igazi bravúr. Meccsenként 17-szer szabálytalankodnak Aidoo-ék, az tényleg kegyetlen szám. A Getafe és a Celta a két legkeményebb, legdurvább csapat, lapok terén is élen áll e két együttes. Épp emiatt tippelünk mi arra, hogy A. J. H. Hernandez minimum 5 lapot felmutat a hétfői találkozón.

Címkék: sportfogadás, tipp,