Atletico Madrid - Real Madrid: Benzemáéknak kevés a döntetlen

2021-03-07
Az Atletico nagy előnye elolvadt, ha a Real Madrid ellen sem nyer, akkor tényleg teljesen nyílttá válik a bajnokság.

Real Madrid - Atletico Madrid

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Atletico vagy döntetlen

Unibet odds: 1.44

Kezdés: 2021.03.07. 16:15

 

A Barca és a Real Madrid utolsó 5 meccséből 13 pontot kapart össze, ezzel szemben az Atleti mindössze 8-at. Így is vezet, de már közel sem annyira magabiztosan, mint mondjuk januárban.

Viszont ami jó hír, hogy erre a találkozóra visszatérhet két alapember, Carrasco és Trippier. Velük az Atletico sokkal acélosabb, bővül a lehetőségek tárháza. Mindkét játékos sokat tesz hozzá a 'tico támadójátékához, és ha ők játszanak, akkor lehet tolni az alap 4-4-2-őt.

A Real Madridban is vannak visszatérők, Carvajal, Ramos és Hazard még nem játszik, de már messze nem annyira tragikus a helyzet, hogy az ifiből kell a keretet feltölteni. Ugyanakkor még mindig kérdéses, játszik-e Benzema. Elvileg igen, de hisszük, ha látjuk. Ami biztos, hogy a Kroos-Casemiro-Modric trió a középpályán fáradt, ha valahol, akkor ott kell megtörni a Blancók csapatát.

A mi tippünk, hogy az Atleti összeszedi magát, és minimum egy döntetlent megcsíp. Trippier fitten tér vissza, ő eltiltás miatt hiányzott, tehát az egészsége rendben. Reméljük, hogy Carrasco is fitt, ha nem lenne az, nem engednék pályára lépni. Márpedig azt tudjuk, hogy amíg a Covid nem vett ki 4 játékost az Atletiből, és nem volt eltiltva Trippier, ez a Matracos csapat megállíthatatlan volt. Azt a brutális előnyt  fel kellett építeni a riválisokkal szemben.

A Real az utolsó 3 tétmeccsén egyaránt 1 gólig jutott, de ismerve az Simeone-csapat védelmét, és azt, hogy Oblak milyen bravúrokra képes, vasárnap az az 1 is kérdéses. Közben az Atletico kontrái működhetnek, Joao Felix harcolhat ki büntetőt, szóval a mi tippünk, hogy az Atleti minimum egy pontot otthon tart.

Címkék: sportfogadás, tipp,