AS Roma - Lazio: Becsületbeli ügy, de semmi több.

2021-05-15
Az AS Roma a 7. helyen áll, és ha megfeszül, akkor sem mászhat feljebb. A Lazio legalább egy EL-indulást összekapart magának, de vélhetően ők is a BL-ről álmodoztak az idény elején. Derbi, ahol nem kéne kikapni, de véres ütközetre nem számítunk így az idény vége felé.

AS Roma - Lazio

Serie A

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,53

Kezdés: 2021.05.15. 20:45

 

A mi tippünk, vagy inkább megérzésünk, hogy hiába városi derbi, nem rúgják szét egymást a srácok. Ki Eb-re, ki pihenőre készül, senkinek sem jönne jól, ha szakadt szalagokkal kellene mankózni a tengerparton, törött csontokkal feküdni, vagy mondjuk kihagyni az Eb-t egy sérülés miatt. Ezt mindkét oldalon tudják, szóval a mi megérzésünk, hogy a srácok a futballal foglalkoznak, és nem egymással.

A tét nem nagy, a Lazio fix EL-induló, az AS Romát pedig vagy izgatja a Konferencia Liga, vagy sem. Szerintünk egyébként nem, szóval emiatt görcsölni biztos nem fognak.

Amit tudunk, hogy a következő idénytől Mourinho veszi át a csapatot, azaz az AS Romát, így a támadó típusú játékosok talán jobb, ha még kiélik magukat. Ismerve Mou filozófiáját, a mostani nézhető, szórakoztató focit produkáló AS Roma megszűnik létezni. Az lehet, hogy eredményesebb lesz, és mondjuk top4-es, de hogy a játék szépsége elvész, az egészen biztos. Szóval a mi tippünk, hogy most még fociznak egy jót a Lazio ellen, amely csapat szintén szereti a gólokat lőni meg kapni is. Persze kapni nem szereti, de ettől még kapja...

Nyílt, őszinte focira számítunk, talán Pairetto is hozza a formáját, és befújt 2-3 büntetőt, mivel mostanában szinte minden meccsén ítél legalább egyet. Semmi akadálya az adok-kapok meccsnek, annak, hogy szórakoztassanak minket.

Attól pedig nem kell félni, hogy unalmas megegyezéses 0-0-lal jönnek elő, a Lazio pl. 22 meccsen nem játszott ikszet. Persze benne lehet a remi, de akkor már ilyen 3-3 körül várjuk, ismerve e két együttest kizártnak tűnik, hogy 4-5 gólt nem hoznak össze.

Címkék: sportfogadás, tipp,