A kutyának sem kell Michael Jordan levetett háza

2013-12-17
Az NBA korábbi szupersztárjának Chicago melletti birtokát 29 millió dollárért árulták, 13 milliót sem akartak adni érte.

 

Meglepetésre 13 millió dollárért (2,8 milliárd forint) sem kelt el Michael Jordannek, az NBA korábbi szupersztárjának a Chicago közelében lévő birtoka, amelyet másfél éve még 29 millióért (6,3 milliárd forint) kínáltak.

 

A Concierge Auctions hétfői árverésén senki sem akarta megadni a minimális vételárat, így az ingatlant jövőre ismét megpróbálják értékesíteni.

 

A Michigan-tónál épült rezidencia - amely hosszú időn keresztül szolgált a hatszoros NBA-bajnok otthonául - összesen 5200 négyzetméteres lakótérrel rendelkezik, a főépületben kilenc hálószoba, 15 fürdőszoba és öt kandalló van, a vendégházban három hálószoba várja a látogatókat, emellett úszómedence, könyvtár, szabadtéri teniszpálya és klimatizált teremgarázs is található a birtokon.

 

A komplexum egyik különlegessége a ruganyos fapadlóval és NBA-szintű világítással, illetve hangrendszerrel felszerelt kosárlabdacsarnok.

 

A 2003-ban visszavonult Jordan jelenleg a Charlotte Bobcats többségi tulajdonosa és sportigazgatója.

 

Forrás: MTI

Címkék: kosárlabda,