Zöld utat kapott az online póker Spanyolországban

2012-06-04
15 szolgáltató kap első körben liszenszet Spanyolországban - június 5-én már meg is kezdhetik működésüket.

 

Spanyolországban ma kezdték meg az első online póker liszenszek kiadását – bár a hivatalos lista még nincs  fent a spanyol Szerencsejáték Bizottság honlapján, több cég már megerősítette, hogy megkapták az engedélyeket.

 

A PokerStars sajtóközleményben tudatta, hogy megkapta a spanyol online póker engedélyt, és „a Pokerstars.es portál a tervek szerint június 5-én lép működésbe. A spanyol játékosok továbbra is játszhatnak a hagyományos pokerstars.com oldalon, nem kell semmilyen extra lépést tenniük.”

 

A 888 bejelentése szerint a cég online sportfogadásra, bingóra, kaszinójátékokra és pókerre kapott engedélyt Spanyolországban. 

 

A bwin.party szintén megerősítette, hogy mind a bwin, mind a PartyPoker számára megkapta az online póker engedélyt.

 

A Ladbrokes spanyol  brandje, a LBapuestas szintén frissítette honlapját, és megerősítette, hogy megkapta a spanyol engedélyt. A Ladbrokes a Microgaming-gel kötött szerződést, ők fogják az online játékokat biztosítani a Ladbrokes számára Spanyolországban.

 

A Sportingbet is megkapta az engedélyt, de közleményében nem részletezte, hogy az online pókerre is, vagy csak a sportfogadásra. 

 

Több kisebb szolgáltató is jelezte Twitteren, hogy megkapták az engedélyt, köztük a Paf, JAXX, Poker Heaven, Cirsa, Egasa és a Telecinco.

 
Címkék: online játék, póker,