Young Boys - Man. United: Ronaldóval szintet léphetnek az Ördögök

2021-09-14
A Manchester Unitedben jól sikerült Ronaldo ismételt bemutatkozósa. CR gólokkal jelentkezett a Newcastle elleni meccsen, de valószínűleg a BL-re is hagyott párat.

Young Boys - Manchester United

Bajnokok Ligája - csoportkör

 

Online sportfogadás tipp:  Man. United kaput eltaláló lövései 5,5 felett

Unibet odds: 1.90

Kezdés: 2021.09.14. 19:00

 

A Young Boys az FTC-én lépett át a play off körben, és tette azt elég jó játékkal. Megérdemelte a főtáblát, hisz jobb volt a Fradinál, de a Man. United egy másik szint. Főleg Ronaldóval az, mert ő is azon klasszisok közé tartozik, akik a csapattársait is jobbá teszik. A munkamorálját ismerjük, azt, hogy milyen alázatos játékos, CR tiszteli a futballt, nem szokott alibizni. A luzitán válogatottban a hajrában kettőt vágott az íreknek, amivel fordítottak, és a sírból nyerték meg a meccset. A Unitedben a debütáló meccsen szintén két gólt vágott CR a Szarkáknak. Nem biztos, hogy a YB megússza Ronaldo-gól vagy gólok nélkül.

Elég csak megnézni a YB-FTC meccseket, két-két gólt a Fradi is begyötört a berni csapatnak. A United erősödött, hisz Cristiano mellett azért Sancho is erősítést jelent a támadójátékot illetően. A mi tippünk, hogy a United minimum 6-szor eltalálja majd a berni kaput. A sorsolás után valószínűleg a levegőbe csaptak a United fanok is, hisz a YB mellett a picikét lassan játékba lendülő Atalanta és a Villarreal lesznek az ellenfelek. Innen azért bravúr lenne kiesni, viszont a kvartettből papíron a YB a leggyengébb ellenfél, a svájciakat illene oda-vissza megverni.

A Vörös Ördögöknél Fernandes lesz az irányító, ez tuti. Előtte Ronaldo, legalábbis papíron, mert CR szereti a pálya bal oldalát. Greenwood és Sancho bármelyik szélen feltűnhet. Fred és Pogba stabilizálja a csapatot középen, míg hátul a Shaw-Varane-Maguire-Wan-Bissaka négyes. Brutál erős csapat minden szinten.

Nem is kérdés, hogy a United dominálni fog. Ez most egy komplett együttes, amely egyensúlyban is van, nem véletlenül vezeti a PL-t. Tény, hogy 4 kör ment le, de ebben a Unitedben simán benne van, hogy végig versenyben lesz a Premiership elsőségért. A Young Boys olyan csapat, amely ellen lehet focizni, lehet játszani egy jót. véleményünk szerint ez szórakoztató meccs lesz, mindkét együttes lőhet gólt, akár gólokat is, de a United lesz fölényben. Ronaldót ismerve csak ő kapura küldhet akár 3-4 bombát is, és akkor még ott van Fernandes, a két szélső, Pogba-bomba is benne van vagy Maguire fejes, de Varane is nagyon jól fejel, szóval itt záporoznak majd a lövések.

Címkék: sportfogadás, tipp,