Villarreal-Girona: Ismét gálázik az idény meglepetéscsapata?

2023-09-26
A Girona az a csapat, amelynek a meccseit nézni kell. Azért, mert eredményes, és nagyon egyszerű, mégis nagyszerű az a futball, amit ez a csapat prezentál.

Villarreal - Girona

LaLiga 

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,50

Kezdés: 2023.09.27. 19:00

 

A Villarreal 2-1-3-mas mérleggel áll hat kör után. A kilenc lőtt gólja mellé 11-et kapott, ez nem olyan rajt, amiről egy nemzetközi porondra vágyó csapat álmodik. Chukwueze távozása érvágás volt a javából, hisz óriási idényt futott a nigériai támadó. Az érte kapott 22 millió Euró nem sok (többet ér ő), de még mindig jobb 22 millió Euró, mintha később ingyen távozott volna. Persze nem kizárt, hogy ha marad, akár a BL is összejön, de mentek ott többen a kulcsemberek közül, mondjuk a védelemből is. 

A Villarreal ügyel arra, hogy anyagilag stabil maradjon, és ez üdvözítő. Így viszont nem lesz mindig a legjobbak között, voltak is gyengébb évek, meg lesznek is. 

A Girona viszont komolyabb idényt fut, olyat, amilyet a katalán nem is álmodtak volna. Stuaniék az 5-1-0-ás mérleggel a másik katalán csapat, a Barca mögött a 2. helyről várták a hétközi fordulót. A 16-7-es gólkülönbség is jelzi, milyen focit játszanak. Látványos, eredményes, egyszerű, mégis nagyszerű futball. Nagyon jól sikerült összerakni ezt az együttest. Blind is bevált, az ukránok elöl minden meccsen alkotnak. Dovbykék 60 perc alatt vágtak öt gólt a Mallorca ellen, ami önmagában csoda, hisz a Mallorca úgy szűkíti a területet, mint semelyik csapat a ligában. A Girona mégis rendre megtalálta a réseket, és ki tudja, ha még forszírozza az ötödik dugó is, lehet 6-7 is összejött volna. 

A Villarreal csak a Mallorca ellen úszta meg a kapott gólt, de ez annyira nem nagy dolog, ismerve a Mallorca felfogását. Ameylik csapat előre is játszott, az minimum egyet vágott a Villarreal ellen. Amelyik picit jobb, mint a ligaátlag (FC Barcelona) négyig jutott. De ennél is többet mond, hogy a Cádíz otthonában is 3-1-re kapott ki a Yellow Submarine. Süllyedni látszik az a tengeralattjáró.

Sorloth, Moreno vagy Pino viszont bármelyik meccsen alkothat, és ahogy pl. vertek hármat a Barca ellen, úgy megint összejöhet egy gólzápor. A Gironától nem áll távol, és a Villarrealtól sem. Alapvetően mindkét csapat a focival foglalkozik, sportszerű együttesek. 

A Villarrealnál azért Pau Torres távozása is komoly érvágás volt, ráadásul most a szélről Moreno is kiesett a piros lapja miatt. Épp ezért a mi tippünk az, hogy a Girona nem lassít majd. Tuti győzelemre játszik, és az a foci, amit produkál, az pár gólra minden meccsen jó. Viszont a Villarreal is potens együttes, és a Granada azért jobb előre játékban, mint védekezésben. 

Címkék: sportfogadás, tipp,