Veszprém-Szeged: Becsületükért küzdenek a szegediek

2023-03-30
Nagyot szólt a 23-36 az előző héten, a Veszprém úthengerként ment át a Szeged csapatán. A bakonyi csapat 13 gól előnyt harcolt ki a félidőre, amit a meccs végéig megőrzött. Pastor bármit talált ki, hatástalan volt. A visszavágó formalitás, aztán hogy annál valójában több-e, az majd kora este kiderül

Telekom Veszprém - Pick Szeged

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Szeged góljai az első félidőben 13,5 felett

Unibet odds: 1.75

Kezdés: 2023.03.29. 18:45

 

Az előző heti találkozó meseszerű volt a Veszprém számára. Jól kezdett a csapat, főleg védekezésben, hisz a szegedi együttes majd 10 percig gólt sem dobott. A Veszprém a korán megszerzett előnytől megnyugodott, majd folyamatosan építette az előnyét, ami egészen 13 gólig hízott 30 perc alatt. 

A második félidőben a Szeged arra jó volt, hogy tovább ne nőjön a vendég-csapat előnye. A visszavágó formalitás, képtelenség, hogy az a Szeged 13 gól hátrányt képes ledolgozni a Veszprémmel szemben. 

Viszont ha kapaszkodót, vagy inkább példát keres a Szeged, akkor a Bukarestet kopírozhatja. A Din. Bukarest is igencsak komoly verést kapott a Kiel-től otthon (pont 13 gól volt közte ott is), aztán a visszavágón a takarékon égő német csapat kapott is egy apró pofont, hisz a Bukarest idegenben 1 góllal győzni tudott. 

Jó kérdés, hogy a Szeged képes lesz-e feljavulni, és felnőni a Veszprém szintjére. De az is kérdés, hogy a 13 gól fór tudatában a Veszprém képes lesz-e azokat az energiákat hozni, amit Szegeden, mert ott hiba nélkül játszottak félidőig. 

A tippünk, hogy a Pick azért összekapja magát, és szépen fog búcsúzni. Akármit nyilatkoznak Siposék, azért ott van a fejekben, hogy 13 gól az előny, kis túlzással egy félidei gólmennyiség. Nem kell izgulni a továbbjutás miatt, ezért a mi tippünk, hogy kevésbé lesz feszes a hazai védekezés, mint a szegedi találkozó első félidejében, és a kapuban sem feltétlenül lesz olyan teljesítmény, ami összefügg a fal teljesítményével.

Elég hektikus együttes a Szeged, de Bodóék ha összekapják magukat, legalább a búcsú szép lehet. A mi tippünk, hogy a Veszprém megint akkor dob majd gólt, amikor akar, így az sem nagyon fogja izgatni, ha a Szeged is termékenyebb lesz. Az előző héten Siposék közel tökéletes félidőt játszottak, de a 2. játékrészben már jöttek a hibák, voltak lyukak a védekezésben, és 16-16-ra hozták a felek a 2. játékrészt. Valami hasonlót várunk most a meccs elejétől, így a tippünk, hogy a Szeged is kétszer annyi gólt dob minimum, mint egy hete otthon.

Címkék: sportfogadás, tipp,