Veszített a kedvenc focicsapata, bánatában milliókat nyert a lottón

2022-12-09
Egy észak-karolinai férfi lottóvásárlásba fojtotta kedvenc focicsapata bukása miatti bánatát… jól tette!

 

Az USA Észak-Karolina államában élő Jackob Stickland november 5-én csalódottan vette tudomásul, hogy kedvenc csapata, a Clemson Tigers veszített Notre Dame Fighting Irish ellen – áll az észak-karolinai lottótársaság sajtóközleményében.

"Néhány barátommal focit néztünk, és a Notre Dame rettenetesen megverte a Clemsont " – idézte a sajtóközlemény a 29 éves Stricklandot. „Viccelődtünk, hogy sorsjegyeket kellene vennünk, mert ennél már nem lehet nagyobb pechünk.”

Strickland szerencsére komolyan vette az ötletet, és vett egy 3 dollárba kerülő „Quick Pick” szelvényt a telefonján nem sokkal a sorsolás előtt. „Tényleg az utolsó pillanatban, pont a sorsolás előtt történt.” – nyilatkozta. 

Spontán döntése meghozta gyümölcsét: 50 ezer dollárt nyert, amit a szelvényhez vett nyereménytöbbszöröző opció megháromszorozott, így összesen 150 ezer dollárnak (úgy 58,5 millió forintnak) örülhetett. 

A férfi elmondása szerint teljesen ledöbbent a nyeremény láttán. Először az édesanyját hívta fel, vele osztotta meg elsőként a hírt, aztán átküldött pár képernyőképet a nyereményéről a barátainak is, akikkel a meccset nézte. „A teljes hitetlenség napja volt számomra, mert azelőtt még sosem nyertem semmit.” – nyilatkozta Strickland.

A közlemény szerint a szerencsés nyertesnek az adók levonása után összesen 106.516 dollárt, tehát nagyjából 41,5 millió forintot utaltak át a számlájára, aminek egy részét befekteti, a másik részét pedig takarékszámlára teszi. 

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán