Végzetes fogadás: Egyik a házát, másik az autóját és a feleségét tette fel a fogadáson

2013-11-14
Henry Dhabasani nagyon bízott abban, hogy a hétvégén az Arsenal nyerni fog Manchester United ellen. A már három feleséggel és öt gyermekkel rendelkező férfi a házát vesztette el.

 

A fogadást Rashid Yiga-val kötötte, aki a ház ellenében az Ugandában igen értékesnek számító Toyota Premio autóját, és mellesleg feleségét tette fel a fogadáson. Egyezségüket még írásba is fektették több tanu előtt.

 

A szerencse Rashid Yiga mellé állt, ugyanis a Manchester 1-0-ra győzött a meccsen. Ekkor már nem volt visszaút. Dhabasani természetesen nem akarta elhagyni házát, de egy Manchester drukkercsapat tett róla, hogy át rendesen át legyen adva a nyeremény; elfoglalták a házat, és kirúgták onnan Dhabasanit három feleségével és öt gyermekével egyetemben.

 

Nem ez az első eset, amikor ennyire komolyan veszik az angol focit Afrikában. Egy héttel az eset előtt egy dél-amerikai rendőr mellkason lőtte barátját, aki kedvenc csapatának, a Liverpoolnak a vereségén gúnyolódott a meccs után. De akkor legalább nyert az Arsenal...:)

Címkék: fogadás, labdarúgás,