Végre megkezdődött a Full Tilt játékosok kártalanítása

2013-09-20
Fekete Péntek után 2,5 évvel úgy néz ki, visszakaphatják beragadt pénzüket a Full Tilt Póker játékosai, ám vannak kitételek, ami nem mindenkinek fog tetszeni.

A Garden City Group a héten megkezdte az amerikai játékosok kártérítési eljárását. A játékosok szerdától kezdve adhatják be igénylésüket. A visszaigénylés lehetőségét széles körben korlátozták, gyakorlatilag senki nem kaphatja meg a pénzét, akinek bármilyen üzleti köze volt a Full Tilt Pokerhez. A listához most újabb kör csatlakozott: nem kérhetik vissza a számlájukon levő pénzüket azok a játékosok, akik nem fizettek be soha a terembe. Így elveszíti a pénzét mindenki, aki freeroll nyereményből vagy affiliate-től kapott ingyen pénzből kezdett bankrollt építeni.

A nem kártalanítottak listája:

  • Az FTP korábbi és jelenlegi alkalmazottai
  • Az FTP korábbi és jelenlegi affiliate-jei
  • Az alábbi cégek részvényesei: Full Tilt Poker, Tiltware LLC, Kolyma Corp A.V.V., Pocket Kings Ltd., Pocket Kings Consulting Ltd., Vantage Ltd., Ranston Ltd., Mail Media Ltd., Full Tilt Poker Ltd.
  • Ugyanezen cégek bármikori igazgatói
  • A Team Full Tillt korábbi és jelenlegi játékosai
  • Bárki, aki ellen a Fekete Péntek ügyben vádat emeltek, vagy elkobzási eljárás alatt áll.

 

Bizonytalanságot szül, hogy hogyan értelmezik a Team Full Tilt tagságot, mert ha a Red Prokat is ideszámítják, akkor közel 200 profi játékos veszítheti el végleg a bankrolljának igen jelentős részét.

 

Forrás: onlinepoker.hu

Címkék: póker,