Valladolid - Elche: Ez a meccs sem a gólokról fog szólni

2021-01-19
Ismét sikerült kiszúrni a keddi nap talán 'legszürkébb' focimeccsét, de a Valladolid-Elche mérkőzés a sportfogadás szempontjából értékes találkozó lehet.

Valladolid - Elche

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,58

Kezdés: 2021.01.19. 19:00

 

A Copa del Rey és Szuperkupa meccsek után végre ismét a bajnoki meccseké a terep a spanyoloknál. Ezekkel a kupameccsekkel vallatni lehet, annyira gyengék és színvonal nélküliek, a bajnokik viszont legalább feszültek, ha nem is mindig látunk űrfocit. Mert az, ha egy csapat kipottyan a kupából, még sokszor áldás is egy klubnak, de ha kipottyan az élvonalból, az olyan anyagi kár, olyan pénz- és presztízs veszteség, ami bizony sokszor felmérhetetlen. Ráadásul a Segunda elég kemény, szóval semmi garancia rá, hogy ha kiesik egy csapat, az villámgyorsan visszajut.

Márpedig az Elche és a Valladolid a kieséssel néz farkasszemet, két igencsak veszélyeztetett csapatról beszélünk. Kiesési rangadó, igazi hat-pontos találkozó, épp ezért lesz parázs meccs. Sok gólt nem várunk, szóval a feszültség végig tapintható lesz, hogy ezzel a foci-közhellyel éljünk.

Santiago Jaime Latre spori vezeti majd a meccset, aki nem fukarkodik a lapokkal. Idén 4.63-as átlaggal dolgozik, mi pedig arra tippelünk, hogy ezt ma megugorja. A 4,5 lap felett opció 1,58-as szorzóval fogadható az unibeten, ez pedig bőven játszható. A 17. és 8. hely között 6 pont a különbség, szóval nagyon jól fizet egy győzelem az alsóházban. Két jó meccs, és máris ott találja magát egy csapat a kieső-zónából a középmezőnyben.

Épp ezért lesz ez feszült meccs, ha 0-0 az állás, ha vezetést szerez valamelyik csapat, mindig benne lesz a feszültség. Az meg nem igazán van benne a meccsben, hogy mondjuk bármelyik is lő 2-3 gyors gólt, aztán csak unalmasan csorog az idő.

Címkék: sportfogadás, tipp,