Valencia - Girona: Nem lesz eseménytelen!

2022-08-14
Nehéz elképzelni, hogy események nélkül ér véget ez a csörte, Valencia-meccseken általában mindig történik valami. Lapok, büntetők, gólok, meg lehet majd tölteni az összefoglalókat

Valencia CF - Girona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.94

Kezdés: 2022.08.14. 19:30

 

Nem kell túlmagyarázni a tippet, mert adja magát. A Valencia az előző idényben Bordalás edzősködése alatt a liga legmocskosabb fociját játszotta, ütötték, verték rúgták az ellenfeleket, ahol érték, rengeteg sárga-, és piros lap, büntetők, voltak igazán extrém lapszámot hozó meccsek.

Nos, Bordalás nem bírta cérnával a légkört, nem egyezett a tulajjal, ami nem csoda. Gattuso vette át a csapat irányítását, és ha arra gondolunk, milyen játékos volt ő, hát a lapok gyakori vendégek lesznek a csapat meccsein idén is. Gattuso egy piszok kemény középpályás volt, nem ismert elveszett labdát, nem volt nála lehetetlen. Ha ő ezt követeli meg a játékosaitól, ez a foci még durvább lesz, mint volt bordalás alatt.

A másik ok, hogy ha J. Vazquez Figueroa a Valenciának vezet, ott villan a piros. Olyan biztos, mint a középkezdés. Ötször fújt a Valenciának bajnokit, ötször villant a piros lap. Az utolsó négy Valenciának fújt meccsén állított ki Valencia játékost. A 4-6 sárga lap az alap, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a Girona is a pályán lesz. Stuaniék ráadásul szintén kemény, fizikális focit játszanak, szóval ez olyan meccs lesz, ahol elképzelhetetlen a barátságos légkör.

Címkék: sportfogadás, tipp,