Valencia - Athletic Bilbao: Eseménydús mérkőzésre számítunk

2020-07-01
Ismét egy zaklatott idényt fut a Valencia, ám még így is simán ki lehet harcolni a nemzetközi kupa-indulást. A probléma, hogy ugyanaz a célja a Bilbaónak is, szóval az érdekek ütköznek, ez pedig parázs meccset eredményezhet

Valencia - Athletic Bilbao

LaLiga - 33. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Lapok száma 7 vagy több

22Bet odds: 2,54

Kezdés:  2020.07.01. 19:30

 

Igen fontos találkozót játszik a 33. fordulóban a Bilbao és a Valencia. Ez egy úgynevezett hat-pontos találkozó, mert a győztes nemcsak 3 pontot szerez, de azt közvetlen riválisától veszi el, ezért is nevezik hat-pontos találkozóknak ezeket a meccseket.

A Valencia ismét edzőt cserélt, hivatalosan Celades szerződést bontott a Denevéresekkel, gyakorlatilag fenéken lett rúgva. A Valencia hátra lévő meccseit Voro irányítja a padról, nem először 'játssza' ezt a szerepet, és ismerve a Valencia múltját, nem is utoljára.

A tabellára nézve látszik, hogy egymás riválisa a két együttes, a 8. ás a 9. helyen állnak. A top7 a cél, viszont a Bilbao picit jobb helyzetben van, mert a baszk csapat még a Copa del Rey-ből is kiharcolhatja az EL-t, ha majd a fináléban megveri a Sociedadot, amire persze nincs garancia.

A meccs tehát nem tűnik épp langyosnak, sőt sokkal inkább forrónak, hisz olyan 32-33 Celsius fokot várnak majd a meccs kezdetére. A mérkőzést egyébként Javier Estrada Fernandezre bízták, kicsit  a kecskére káposztát eset ez, hisz Estrada Fdez a ligában a legtöbb lapot szórja ki meccsenként. Egy eleve parázs meccsre kiküldeni a legnagyobb kártyást, itt bizony könnyen lapeső lehet a Mestallában. Ennek a sporinak 6,82-es az átlaga csak a sárga lapokat illetően, ez még a LaLiga szinten is kiugró átlag.

A Valencia és a Bilbao sem durva csapat. Viszont a tét nagy, és ősszel is 7 sárga született a két csapat találkozóján Melero játékvezetése mellett. Ha azt nézzük, hogy a tét nagyobb, a játékosok fejben és fizikálisan is fáradtabbak, valószínűleg frusztráltabbak is, ráadásul ennek a sporinak több, mint egy egésszel jobb az átlaga lapokat illetően, hát nem lenne meglepő, ha a 10-et is elérné a meccs végére a büntetőpontok száma.

Címkék: sportfogadás, tipp,