Usain Bolt leszerződött a PokerStars-szal

2017-06-14
Cristiano Ronaldo, Neymar Jr, Rafael Nadal és Boris Becker után újabb sportsztár csatlakozott a PokerStars arcainak körébe.

 

A PokerStars döntése nem meglepő – az atlétikától lassan visszavonuló Boltnak több milliónyi Instagram, Facebook és Twitter követője van, a világon mindenütt fanatikus rajongók veszik körül, úgyhogy jelenleg nem sok nála nagyobb atlétasztárt találni. 

 

A világ jelenlegi leggyorsabb emberének szerződtetésével a PokerStars tovább erősíti a hobbijátékosok felé irányuló kommunikációját, hiszen maga Bolt is hobbi pókeres. „A PokerStars bajnok, és én boldogan segítek a pókert és a PokerStars-t eljuttatni a tömegekhez.” – nyilatkozta Bolt. „A póker kihívást jelentő, szórakoztató, közösségi, versengő játék, és örömömre szolgál, hogy bemutathatom a rajongóimnak és az embereknek világszerte.”

 

 

A sajtóközlemény szerint az olimpiai és világbajnok jamaicai atléta, a 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcstartója „marketing kampányokban és személyes megjelenéseivel” fogja képviselni a PokerStars márkát „hogy ezzel új közönség számára mutassa be a pókerjátékot.”

“Usain Bolt szenvedélyes versenyző”- tette hozzá a PokerStars kommunikációs vezetője, Eric Hollreiser „aki mindig a határait keresi. De ő az egyik legkörülrajongottabb atléta is a világon. Komoly rajongótábora és megnyerő személyisége segíteni fog nekünk, hogy a pókert szórakoztató, közösségi módon mutassuk be, villámgyorsan.”