Ukrajna - Észak-Macedónia: Micsoda?! Argentin spori az Eb-n?

2021-06-16
Az UEFA és a CONMEBOL valamilyen fura megfontolásból sporit cserélt. Manzano, spanyol játékvezető lement a Copára, míg Rapallini feljött ide az Eb-re. Hogy ennek mi értelme volt? Valószínűleg semmi.

Ukrajna - Észak-Macedónia

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 2.07

Kezdés: 2021.06.17. 15:00

 

Ami történt megtörtént, az UEFA és a CONMEBOL sporit cserélt. Persze csak erre a két tornára, az UEFA nem száműzte Manzanót, ahogy Rapallini is visszatér majd megszokott környezetébe. Hogy miért e két játékvezető, hát fogalmunk sincs, de lényegtelen is. Az biztos, hogy Manzanón már átment a Covid, szóval elvileg védett, más okot nem nagyon találtunk... Talán a nyelvismeret, angolul is beszél, a spanyol meg ugye adott...

Lényeg a lényeg, Rapallini csütörtökön meccset vezet, és ha már megteszi, azért az UEFA nem egy nívós német-francia meccset bízott rá. Bár tény, sokkal könnyebb jó csapatoknak vezetni, hisz a focival vannak elfoglalva. Az ukránok és az észak-macedónok vélhetően mással is el lesznek.

Rapallini jó dél-amerikai sporihoz méltóan a lapok nagy barátja. Ahogy a The Sun is írja egy cikkében, Rapallini 16 bajnokin 111 sárga lapot mutatott fel, és a pirosat is elővette ötször. De ez még semmi, a Libertadores Kupában, ami az ottani BL-nek felel meg, még kegyetlenebb volt. Hat meccset vezetett az előző sorozatban, felmutatott 38 sárgát és 10 piros lapot.

Ha valaki nem viccel, az Rapallini. Most jó kérdés, hogy itt Európában milyen stílusban vezet majd, mert ha mindenért lapot ad, akkor nem kérdés, hogy ezen az Eb-n rekordot dönt. Eddig ez a torna nem hozott sok lapot, Rapallini viszont könnyen megnyomhatja ezt az átlagot.

Címkék: sportfogadás, tipp,