Újra edzésbe állt Kobe Bryant

2013-11-19
Kobe Bryant, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárja zöld jelzést kapott az orvosoktól, így ettől a héttől már teljes értékű munkát végezhet.

 

Az ötszörös NBA-győztes, kétszeres olimpiai bajnok játékos április elején szenvedett Achilles-ín-szakadást, és az orvosok a hétvégén nyilvánították egészségesnek.

 

A 15-szörös All Star-válogatott kosarasra nagy szüksége van együttesének, amely 12 meccs után 5 győzelemmel és 7 vereséggel áll.

 

"Mindenki nagyon izgatott a csapatban, biztos vagyok benne, hogy ő is az, de korai még a visszatéréséről beszélni" - mondta Mike D'Antoni vezetőedző. "Óvatosnak kell lennünk, most még az az időszak van, amikor azon aggódunk, hogy holnap is minden rendben lesz-e vele."

 

A Bryanttel két bajnoki címet szerző spanyol Pau Gasol hozzátette:  "Több olyan dolgot is csinált a tréningen, amit nem vártam tőle már most. Nagyon örülök, hogy itt van, és alig várom, hogy újra ott legyen velünk a pályán."

 

A Lakers leginkább az utolsó negyedekben nyújtott rossz teljesítménye miatt veszített meccseket a mostani alapszakaszban, márpedig a 35 éves Bryant éppen a végjátékokban képes a legjobbat kihozni magából és csapatából.

 

Forrás: MTI

Címkék: kosárlabda,