Új pókerterem Szegeden

Szegeden volt olyan időszak, amikor három klub is működött, ahol nagyon sokan hódoltak a játéknak. Aztán sokáig semmi.

Az új pókertörvény elfogadása után Szegeden tulajdonképpen meghalt a pókerélet, nem volt olyan hely, ahol legálisan lehetett volna játszani. Akinek nagyon hiányzott az izgalom, az vagy neten próbálkozott, vagy pedig irányt vett Kecskemétre, illetve Budapestre, ahol már működtek pókerklubok.
Azonban december 22-től  újra felébredt teszt halott álmából a helyi pókerélet, ugyanis a Felső Tisza-parton megnyílt az első hivatalos és legális szegedi póker terem, az Universum Szeged Póker Klub.

Az érdeklődés óriási volt, látszott, hogy a játékosok már ki vannak éhezve egy kis élő játékra. A megjelenteket A Pókerszövetség elnöke, Tatár Gergely köszöntötte. Az esti főversenyre majdnem 100-an neveztek, a városban nem nagyon volt még ekkora verseny. A játék 7 órakor kezdődött volna, de a sok jelentkező miatt csak fél 8 után indult el az osztás. Éjfélkor még három asztalnál ültek játékosok és csak lassan fogyatkozott a számuk. A verseny végül hajnali 5 óra után zárult, amikor a három talpon maradt játékos elosztotta a nyereményt.
Az elkövetkezendő időszakban mindenki pénztárcájának megfelelő kisebb, közepes és nagyobb nevezési díjú versenyek indulnak majd. Januárban a póker „magyarországi nagykövete” Korda György is tiszteletét teszi a Klubban, de a tervek szerint Majka is jön majd játszani valamikor.

Címkék: póker,