Új rekord - 6,9 millió eurós nyeremény online nyerőgépen

2012-01-30
Egy finn játékos 6,9 millió eurót (2 milliárd forintot) nyert a paf.com egyik nyerőgépén. Ez minden idők legnagyobb online játék nyereménye Finnországban, világviszonylatban is második.


A Paf ügyfele, aki a harmincas éveiben jár és Helsinki-ben lakik, január 18-án 2 eurót tett a Mega Fortune nyerőgépre, és megnyerte vele a hihetetlen 6,9 millió eurós jackpot-ot.


"Azt hittem, álmodom. Kora reggel volt, és sokkot kaptam, nem tudtam elaludni. Aztán egy jó idő után mégis sikerült elaludnom, és mikor felébredtem, azonnal ellenőriztem az online számlámat, hogy lássam, ott van-e az összeg. Az egész teljesen valószerűtlen. Még mindig nem fogtam fel."


A Paf ügyfeleinek volt pár nagy nyereménye mostanában. Még nincs egy éve, hogy egy svéd játékos 5.3 millió eurót nyert, ami minden idők legnagyobb online nyereménye volt Svédországban. 


"Ezek a nyeremények nyilvánvalóan a Paf-nak is jók. Azt mutatják, hogy igenis lehetséges nálunk nagy nyereményt elérni. Azt, hogy tényleg megvalósíthatod az álmaidat, és megnyerhetsz egy fantasztikus jackpot-ot." mondta Anders Sims , aPaf PR főnöke.


Ez a mostani nyeremény azt jelenti, hogy a Paf felelős az északi régió két legnagyobb nyereményéért. De nem jelenti azt, hogy ezzel vége is a nagy nyereményeknek. Az Arabian Nights nyerőgépen például 6 millió eurós jackpot várja gazdáját.