Új Jokerclick bónuszok

A Jokerclick legújabb promóciói közül válogathatunk.

A Jokerclick legújabb promócióján napi rake race-eken gyűjthetők nyeremények, már minimális rake termelés is elég a bankrollnöveléshez. Ezen felül instant cash, €200 depositor freeroll és €10.000 garantált verseny várja a játékosokat.
A Jokerclick új promóciója keretében napi rake race-eket indít. Mindennap a három legtöbb Joker Pontot gyűjtő játékos 7, 5, illetve 3 eurót nyer, így havonta 450 eurót oszt ki játékosai között az online pókerterem. Hétfőn mindössze 100.000 Joker Pont, vagyis egy euró rake is elég volt az első helyhez.


Minden játékos, aki októberben legalább 10 eurót befizet a terembe, további 5 euró instant casht kap ajándékba (csak a havi első befizetésre). Az első befizetésre 150%-os bónusz jár, valamint belépő a szombati 200 eurós depositor freerollra. Most hétvégén mindössze 16-an indultak a freerollon, így ez is kiváló lehetőség a bankroll növelésére.

A következő hétvégén €10.000 garantált díjazású versenyt rendez a Jokerclick. A versenyre természetesen szatellitekről is be lehet jutni. A minimális nevezőszám 200 fő.

Címkék: bónusz, póker,