ÚJ! ÚJ! Ausztrál lóverseny tippek

2014-12-11
Új tippsorozatunkban az ausztrál lóversenyeket vesszük nagyító alá. Ott most éppen nyár készülődik, és ezzel a zsúfolt versenyszezon is kezdetét veszi. Minden nap kiemelünk pár esélyes tippet, és Napi Fortuna Tippünkhöz hasonlóan utólag mérleget készítünk a tippek helyességéről.

 

2014. december 12.-én Melbourne egyik külvárosában, Mooneey Valley-ben rendezik az ausztrál lóversenyek egyik pénteki futamsorozatát, 8 futammal.

 

Tippek a 4. futamra

A 4. futam magyar idő szerint 10:15 perckor kezdődik. 10-en idulnak, közölük kettő ló emelkedik ki: Just Magical és Crackajack.

 

Just Magical eddig összesen 3 futamon indult, 1 nyertes és 2 második helyezése van. Utoljára Mornington-ban futott 18 napja, és azt a futamot nyerte. Eddig mindig egy zsoké ülte a lovat, ami szintén sokat sejtet. Ő van az egyik legmagasabban rangsorolva, ezért 59,5 kg-mal indul. Helyezésére nagy esély van, erre most 1,35-ös körüli szorzóval fogadhatunk.

 

Crackajack eddig csak 2 futamon indult, 1 győztes és 1 harmadik hely a mérlege. Ennek megfelelően nem annyira jó helyen rangsorolt, így ő kevesebb súllyal, 59 kg-mal indul. Utoljára 17 napja futott Warrnambool-ban, ott nyert is. Crackajack mellett szól az is, hogy mindkét futamát ezen a távon (1200 méteren) teljesítette. Helyezésére 2,2-es körüli oddszon fogadhatunk.

 

Tippek a 7. futamra

 

A 7. futamot magyar idő szerint 11:45-kor rendezik. A 15 induló közül egy lovat emelnék ki: Tee 'n' Tee-t. 

Tee 'n' Tee remek formában érkezik ide, eddig 5 indulásából mind az 5-ben helyezett lett, egyszer nyert, 2 második, és 2 harmadik  helyezése van. 21 napja futott utoljára Weribee-ben, ahol nyertesként hagyta el a pályát. Zsokéjával mindösszesen 2-szer futott, 1 első és 1 második hely a mérlege. Esélyeshez méltóan 2,6-os oddszon fogadhatunk arra, hogy nyer, de 1,5 körüli szorzóval akkor is jól járunk, ha csak helyezett lesz.

 

Címkék: lóverseny, tipp,