Törölték a járatát, 260 milliót nyert a lottón

2017-08-18
Paul Kuharevicz a tervek szerint repülővel utazott volna haza, azonban törölték a járatát – ennek köszönhetően megváltozott az egész élete…

 

“Egy üzleti útról tartottam hazafelé, és az O’Hare-ról induló járatomat törölték, úgyhogy béreltem egy autót, és azzal indultam el.” – mesélte Kuharevicz. „Mikor hazaértem, rájöttem, hogy a biciklimet a munkahelyemen hagytam, úgyhogy elmentem érte. Odafelé menet megálltam egy Ladd nevű üzletnél, és vettem egy lottószelvényt.

 

Másnap a fiam küldött egy sms-t, hogy ellenőrizzem a szelvényemet, mert valaki 1 millió dollárt nyert egy szelvénnyel, melyet a Laddnál vettek.”

 

Mint kiderült, Kuharevicz volt az a szerencsés nyertes – eltalálta az augusztus 3-i Mega Millions öt nyerőszámát (09-17-25-63-71). Mikor rájött, hogy 1 millió dollárt nyert, tudta, hogy be kell tartania a feleségének tett ígéretét. “Mindig azt mondtam a feleségemnek, hogy ha nyerek a lottók, akkor nyugdíjba vonulhat.” mesélte Kuharevicz. „28 évig volt tanár, de a következő év lesz az utolsó, amit végigtanít.”

 

 

A szerencsés férfi még elmondta, hogy a nyereményből szeretné kifizetni a házát, vesz egy új biciklit, a többit pedig befekteti. „Csodálatos érzés nyerni. Olyan sokat kaptam Istentől.” – ismerte be.