Tokio2020: Keszthelyiék Kína ellen is favoritok

2021-07-31
Női vízilabda csapatunk Kína legyőzésével a B csoport élére ugrik. Ez lesz a cél, de annál élesebb játékre lesz szükség, mint amit Japán ellen mutattak a lányok.

Magyarország - Kína

Tokio 2020 Női vízilabda csoportmeccs

 

Online sportfogadás tipp:  Magyarország góljai 11,5 felett

22Bet odds: 1,51

Kezdés:  2021.08.01. 07:00

 

A női vízilabda válogatottunk az oroszok elleni 10-10- után szenzációs sikert aratott USA ellen. Az Egyesült Államok női csapatának dominanciája nem pici ebben a sportban, szinte sérthetetlen az a válogatott, így valóban szenzáció, amikor kikap. Picikét törvényszerű volt, hogy egy ilyen siker után egy Japán elleni kötelezőre ne tudnak felpörögni a lányok, de Japán ellen egy erősen közepes játék is elég volt a sikerhez. Kína ellen viszont ismét szükség lesz a koncentrációra.

A mi tippünk, hogy a lányok azért jól megszórják Kínát. Általában, ha találkozik a két csapat, abból mi jövünk ki jobban. Az utolsó négy meccset mi nyertük, korábbra pedig kár visszamenni, hisz ott már 2015-ös meccset látunk, amit kár elemezni, más keretek, és más szabályok voltak akkor. Azóta új szabályok vannak, pörgősebb lett a játék, keskenyebb a támadóidő, rövidebb a pálya, szóval változott a vízilabda, és változtak a keretek is 6 év alatt.

Az utolsó négy meccsen 13-12-16-15 gólt szórtunk Kína ellen. A szabályváltozás óta picikét a gólok száma is megugrott, nem véletlen, hogy az utolsó két meccsen 15-ig és 15-ig jutottunk. Az utolsó három találkozón a 12 negyedből egy olyan volt, ahol nem dobtunk nekik minimum 3 gólt!

A mi tippünk, hogy átlagban meglesz az a három gól negyedenként. A kínai kapusok annyira nem acélosak, az oroszok pl. 18 gólt vágtak Kína ellen. Nekünk nem szokott gondunk lenni Kínával. A közelmúltban elég szépen elkalapáltuk őket. A győzelem pedig fontos, mert így a spanyol csapattal is csak a döntőben találkozhatunk, vagy ha úgy alakul, akkor a bronzmeccsen. Márpedig ez jó, hisz USA és Spanyolország ellen is csak akkor játszunk, ha már éremért játszunk. Őket pedig jobb elkerülni, ameddig csak lehet...

Címkék: sportfogadás, tipp,