Titokban tartja nyereményét a legnagyobb magyar lottónyertes

2017-05-03
Megtörte a csendet az a szerencsés nyugdíjas, aki a legnagyobb magyar lottónyertesként elvitte az Eurojackpot 6 milliárd forintos főnyereményét.

 

A szerencsés illető a Szerencsejáték Zrt munkatársainak elárulta, hogy nem mondja el rokonainak, ismerőseinek, hogy nyert. A hatalmas összegből támogatni fogja szeretteit, új házba költözik, és kórházakat, egészségügyi intézményeket is szeretne támogatni.

 

A férfi ezelőtt még sosem nyert nagyobb összeget, és az a napja, mikor megvette a szerencsét hozó szelvényt, meglehetősen rosszul indult: megbotlott és hatalmasat esett - írja a blikk.hu.

 

Azért nem jelentkezett azonnal, mert nem figyelte a sorsolást, jóval később, egy újságcikkből tudta meg, hogy nyert

 

"A feleségemnek árultam el, hogy nyertem. Szinte el sem hittük, hogy mindez valóban megtörténik! Nem tervezem, hogy a rokonaimat és ismerőseimet beavatom a titokba, de mindenképpen támogatni szeretném a szeretteimet. A családi és baráti kapcsolataimat nem féltem, szerintem a nyeremény egyiket sem befolyásolja majd. Úgy vélem, nem lesz nehéz feldolgoznom, hogy ekkora összeget tudhatok magaménak. Sőt! Továbbra is játszani fogok, a játék szeretete ugyanis továbbra is töretlen maradt bennem. Mi több, a nyereményből először egy lottószelvényt vásároltam, a számaimat pedig ezután is minden héten megjátszom majd." – idézi a blikk az újdonsült lottómilliárdost.