Távozik az amerikai szerencsejáték szövetség elnöke

2013-01-09
A szervezet hétfői bejelentése szerint június végén távozik posztjáról az Amerikai Szerencsejáték Szövetség elnök-vezérigazgatója, Frank Fahrenkopf.

 

Fahrenkopf, aki korábban a republikánus párt elnöke volt, 1995-ös megalapítása óta vezeti a szervezetet.

A lépés nem váratlan, gondos tervezés előzte meg. A  szövetség által kiadott nyilatkozat szerint az igazgatótanács és Fahrenkopf 2011. decemberében állapodott meg az elnök távozásának időpontjáról. 

 

“Ki sem tudom fejezni, hogy mennyire hálásak vagyunk, és menyire tiszteljük Franket.” – nyilatkozta a Bally Technologies, és az AGA elnöke, Richard Haddrill. „Szilárd, meggondolt vezető volt egy olyan időszakban, mely rengeteg változást hozott iparágunkban, és annak néhány legnehezebb erőpróbáin kormányozott át bennünket. Az, hogy manapság iparágunkra, mint a globális gazdaság szerves részére tekintenek, nem kis részben az ő fáradságot nem ismerő munkájának és vezetői képességének köszönhető.”

 

A Szövetség egy fejvadász céget bízott meg a Fahrenkopf utódjának megtalálására, a távozó elnök pedig az év végéig tanácsadóként fog közreműködni a szervezet munkájában.

 

Címkék: kaszinó, nyerőgép, póker,