Szlovákia - Bosznia-Hercegovina

2023-03-26
A hét utolsó napjára is egy Eb-selejtezőt szúrtunk ki magunknak, méghozzá egy háromesélyes találkozót. A kimenetele kérdéses, de reméljük, hogy di Bello spori ténykedése nem lesz az!

Szlovákia - Bosznia-Hercegovina

Eb-selejtező

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: később

Kezdés: 2023.03.26. 20:45

 

Vannak olyan csoportok, ahol rendeznek töltelék-meccseket, de ez nem az. Ez egy igen fontos találkozó, mert Portugália top2-es helye nem lehet kérdés a J csoportban, de az erősen kérdéses, hogy Joao Felixék mellett melyik válogatott lesz még főtáblás, és kerüli el a pótselejtezőt. 

A szlovákok és a bosnyákok mellett Izlandot sem szabad leírni, és manapság már Luxemburgot sem, amely válogatott egy döntetlennel nyitott Szlovákiában, északi szomszédunktól rögtön pontot rabolt. A bosnyák csapat Izlandot verte otthon, de az a kötelező kategória volt. Ha a bosnyákok este megduplázzák a pontjaik számát, azzal elégedettek lehetnek. Ugyanakkor bosnyák siker esetén Szlovákia kis túlzással két kör után elszáll!

A meccset az olasz di Bello vezeti, az UEFA azért arra ügyel, hogy komolyabb meccsekre rutinos játékvezetőt küldjön. Hogy di Bello mennyire rutinos, az jó kérdés, mindenesetre a Serie A-ban azért tapasztalt már ezt-azt. di Bello épp kezdett komolyabb meccseket kapni az UEFA sorozataiban, válogatott szinten, aztán durr, jött a covid. A vírus viszont eltűnőben, és di Bello is kapja a fontosabbnál fontosabb találkozókat.

Ez a spori nem egy ámokfutó, nem feltétlenül célja 10-12 lapot kiszórni egy meccsen, de azért jó olasz módjára, ami lapot ér, arra lapot ad. Ez pedig nem lesz puha meccs, mert tényleg rendkívül fontos találkozó. Ha Szlovákia két hazai meccséből egyet sem nyer meg, az ciki. 

Luxemburg ellen talán túl puhák voltak, amit fura kimondani, amikor a középpályán ott van Duda, Lobotka és Kucka. De valamiért tényleg nincs meg az a szükséges keménység a szlovák csapatban, de már évek óta nincs meg, ami korábban jellemző volt északi szomszédunkra. Persze az is fix, hogy ezt a meccset nem fogja a hazai csapat lapok nélkül lehozni, mert a bosnyák együttes erősebb, mint Luxemburg. 

A mérkőzés túl fontos ahhoz, hogy kevés foultot hozzon. A szlovákoknak vissza kell hozni a Luxemburg ellen elszórt pontokat, szóval kell majd egy bravúr, de közben ezeket a hazai meccseket hozni kell! A bosnyákok az első meccsükön túltöltötték a középpályát, ami sikeresnek bizonyult, így nagyon valószínű, hogy ma is ezt látjuk a vendég-együttestől. Sok kontakt lesz, hiába csak a 2. forduló, túl fontos meccs, mondhatni kulcsmeccs, hogy érzelmektől mentes legyen. 

*Sajnos a fogadóirodák a lapos piacok terén elég tanácstalanok, de ahol már kinn vannak a szorzók, nagyjából 2.00-es odds körül fizet a 4,5 lap felett opció. Vélhetően az unibet is ilyen line-odds párral jön majd elő, meg a hazai iroda is, amely pl. több meccsen is csak élőben kínált opciókat a lapokra. Végül is még mindig jobb, mintha nem kínálna... Amint az unibet bővíti a piacot, mi is kiegészítjük a cikket.

Címkék: sportfogadás, tipp,