Szilágyi Áron a következő négy évben is a Vasasban vív

2012-12-28
A 2016-os Rio de Janeiró-i játékokig a Vasasban folytatja vívó pályafutását az idén Londonban olimpiai bajnok Szilágyi Áron.    A klub pénteki tájékoztatása szerint a kardozó Markovits Lászlóval, a Vasas elnökével és a vívó szakosztályt vezető Ferjancsik Domonkossal állapodott meg a négyéves hosszabbításról.
    "Nagy örömmel tölt el, hogy a frissen megalakult úszó és kajak-kenu szakosztályainkba érkező világklasszis sportolók szerződtetése után, a dicső hagyományokkal és eredményes jelennel rendelkező vívó szakosztályunknál is sikerült a már gyermekkora óta nálunk sportoló Szilágyi Áronnal újabb négy évre megállapodnunk" - jelentette ki Markovits László.
    Ferjancsik Domonkos hozzátette, nem volt kérdéses, hogy Szilágyit megpróbálják a Vasasnál tartani. Közölte: a nemrégiben felállt szakosztályvezetés elsőrendű feladata a stabil háttér biztosítása annak érdekében, hogy a szakmai stábok és versenyzők a következő négy évben is nyugodtan dolgozhassanak, és kizárólag a vívásra kelljen koncentrálniuk.

Forrás: MTI


   

Címkék: vívás,