Súlyos sérült bika-pókerben

2015-01-05
Austin Bottcher a sürgősségi osztályon töltötte az Újév napját egy négyórás műtét után; azt mondja, soha többé nem vesz részt olyan őrültségben, mint a bika-póker. De miről is van szó tulajdonképpen?

 

Amerikában a rodeó egyik különös formája, amikor néhány bátor őrült pókerjátékos egy rodeó-pálya közepén felállított pókerasztalnál próbál játszani, no nem egyedül, de egy felbőszült bika társaságában. Nem könnyű ilyen helyzetben koncentrálni, és a játékot az nyeri, aki a legtovább bent marad a játékban. Nos, Austinnak ez nem sikerült. 

 

Nem volt nagy gond egészen addig, amíg a szervezők meg nem próbálták azzal a húzással feldobni a játékot, hogy egy Joker lapot erősítettek a bika szarvára azzal a felkiáltással, hogy aki megszerzi, megnyeri a játékot. Austin saját elmondása szerint mindig is kalandvágyó ember volt, így természetesen (a többi játékossal együtt) megpróbálta megszerezni a lapot, ám ő húzta a rövidebbet. A bika egy nagy rohammal maga alá gyűrte, kettétörve ezzel a bal combcsontját. Majd, miután képtelen volt felállni a földről, a bika még párszor nekiment, a játékostársak alig tudták elvonszolni a helyszínről.

 

 

A fiatalember kórházi ágyán azt nyilatkozta, hogy nem bánja a történteket, de biztosan nem fog még egyszer bika-pókerre benevezni. Gyógyulása 2-3 hónapot is igénybe vehet, és a lábánál jobban csak a pénztárcája bánja jobban az esetet; a játékon nyert pénz ugyanis messze nem fedezi  a kórházi/műtéti költségeset, melyek szép summára rúgnak, és Amerikában ugye nincs általános betegbiztosítás.

 

Erős idegzetű olvasóink meg is nézhetik a felvételt a rosszul sikerült rodeóról.

KPTV - FOX 12

Címkék: póker,