Sportfogadás tippek: Valencia - Sevilla

2013-01-12
A spanyol élvonal 19 fordulójának egyik legjobban várt meccse a Valencia és a Sevilla összecsapása. Mindkét csapat gyengébben teljesít az elvártaknál, most itt az idő a bizonyításra!

Valencia - Sevilla

Tipp: büntetőlapok száma 6.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Mindkét csapatnak lenne törleszteni valója a szurkolótáboruk felé. A Valencia ugyan a BL-ben nagyon szépen szerepelt, de a bajnokikon azért igen csúnya zakókat szedtek össze. A Sevilla pedig amilyen jól rajtolt, olyan gyengén folytatta az őszt. Mindkét fél azon lesz ma este, hogy megszerezze a három pontot!

Harcos kis meccsre lehet tehát számítani, és hiába van tele mindkét csapat olyan játékossal, akik tudják fényezni a labdát, mindkét együttesben megvannak azok a focisták is, akik gondoskodnak a lapokról!

A Valenciában például Tino Costa az, akinek előre beírhatjuk a sárga lapot, de a piros sem kizárt. Ő játszik majd szűrőt vélhetően Albeldával, nekik kell majd megállítani a Navas-Reyes-Rakitic triót! Nem lesz könnyű dolguk, hisz Navas gyorsaságát ismerjük. Ha ő megtolja valaki mellett, tízből nyolcszor csak szabálytalanul lehet megállítani. Reyes gyorsasága pedig hiába kopott meg, olyan ütemérzéke van, mint nagyon keveseknek. Kis területen is képes olyan cselekre, hogy csak felrugni lehet, vagy imádkozni. Egyébként Reyes ellen azért is rossz játszani védőként, mert amíg Navas általában tűri, hogy fel-felrugják, Reyes nagyon szeret rájátszani az esetre. Ő azért előszeretettel dobálja magát, ha picit hozzá érnek. -mondjuk ez kétélű fegyver, kapott ő már idén lapot színészkedésért :D

Rakitic pedig horvát, tehát benne is benne van, hogy elszáll az agya, valamint Reyeshez hasonlóan őt is gyakran csak visszahúzni, vagy lerántani lehet!

Aztán adott két csatár, két válogatott támadó, akikkel igen nehezen lehet bírni. Erősek, fizikálisak, érzik azt, hogy mikor hová jön a bogyó. Soldado és Negredo hasonló stílusban játszanak, mindkettő Real Madrid nevelés. A 4-2-3-1-es felállásban mindkét játékosnak béreltz helye van csapatában. Ők egy-egy lapot tutira kierőszakolnak a védőktől!

Aztán a végére maradt a legfőbb indok, ez pedig maga a Sevilla együttese. Gyakorlatilag kész csoda, ha valakit nem zavarnak le piros lappal idő előtt az andalúz együttesből!. Az utolsó öt bajnokijukat tekintve négy volt olyan, ahol Sevilla játékos ki lett állítva. Coke, Fazio, Reyes és Medel voltak azok, akik nem bírtak magukkal. Védő, középpályás vagy támadó, szinte mindegy is, amikor a Sevilla játszik, általában villan a piros!

Az ügyeletes rosszfiú Medel, ő amolyan Varga Joe féle középpályás, aki nem nagyon szereti, ha elmennek mellette. Azért nekik van respektje a ligában, hisz a másik oldalon is tudják a támadók, hogy ha Medel mellett tolják meg a labdát, ott valami történni fog :D

A mérkőzést Estrada Fernandez vezeti majd, aki nem feltétlenül az a spori, aki nagyon szeret kártyázni, de ez a két csapat szolgáltat majd okot bőven, hogy a lapok előkerüljenek az átlagosnál sűrűbben. Ráadásul ennél a tippnél ha valakit két sárga után küldenek ki pirossal, az 3 egységet ér, márpedig ha a Sevilla játszik, ott egyzser szinte biztosra vehető a piros lap felmutatása.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,