Sportfogadás tippek: Valencia - Las Palmas

2016-01-21
A spanyol Király Kupában nyolc csapat maradt állva! Ez a sorozat az, ahol a Valencia valamit kozmetikázhat az idényén, hisz a bajnokságban erősen szenvednek a Denevéresek!

Valencia - Las Palmas

Tipp: Valencia

Odds: 1.66

Iroda: winmasters

Kezdés: csütörtök, 20:00

 

A Túria-parti együttes, a Valencia CF az előző körben sem szórakozott, 7-0-ás összesítéssel búcsúztatta a Granadát. A Las Palmas is gólgazdag meccseket játszott a nyolcaddöntőben, idegenben és otthon is 3-2-re tudott nyerni az Eibar ellen.

A Király Kupa mindkét együttes számára fontosnak tűnik, hisz a bajnokságban egyik csapat sem brillírozik. A Las Palmas célja a bennmaradás lehet, de mindössze két pont választja el a kieséstől a csapatot. A Valencia pedig hiába vágyott a top4-be, jelenleg csak a 11. helyen áll. Jelenleg 16 pont választja el a Valenciát a 4. helytől, szóval ebből nemhogy BL, de EL indulás sem nagyon lesz, ha így folytatódik.

Sajnos a Neville tesók totál alkalmatlanok arra a feladatra, hogy a Valenciát sikerre vezessék, és hiába az új sportigazgató, hiába minden, itt gond van. Lehet hallani pl. arról hogy Otamendi mekkora űrt hagyott, és a helyére hozzák még a télen Faziót, de ez a szezon a bajnokságot illetően mehet a levesbe.

A Király Kupában viszont lehet kozmetikázni valamit, és erre készülnek Parejóék. A hazai együttesben nem lép pályára ma este: Alves, Feghouli, Pérez, Fuego, Orbán, Santos, Gomes, Bakkali és Mina. Tekintélyes lista, de pl. egy Ryan-Barragán-Mustafi-Abdennour-Gaya-Parejo-de Paul-Rodrigo-Piatti-Alcacer-Negredo-féle csapat pályára léphet! Márpedig jó eséllyel, hisz a Las Palmas idegenben azért ritkán szokott nagyot alkotni. Az Eibart ugyan elverték legutóbb az említett Király Kupa nyolcaddöntőben, de előtte 10 tétmeccsen egyszer sem tudtak nyerni a 'kanárik'. Otthon veszélyes igazán a Las Palmas, idegenben bőven fogható!

A Valencia pedig komolyan veszi a Kupát, amolyan önbizalom-növelő sorozat ez Parejóék számára. Otthon mindenképp előnyt szeretnének kiharcolni, egy-két gólt azért illene közé tenni. Jobb a Las Palmas az edzőcsere óta -ellentétben a Valenciával- viszont a hazai csapat játékosai ha összekapják magukat, a Mestalla közönsége pedig Negredóék mellé áll, akkor a Valencia nyerni fog! Fontos, rendkívül fontos meccs ez a Denevéresek számára!

Címkék: sportfogadás, tipp,