Sportfogadás tippek: Újpest - Nyíregyháza

2014-10-24
A magyar NBI 12. fordulóját megelőző héten két csapat is edzőt váltott. Az egyik, nevezetesen a Nyíregyháza már pénteken megmutathatja, hogy többet tud az eddig látottaknál.

Újpest - Nyíregyháza

Tipp: Újpest

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Tizenegy fordulót követően az NBI-ben az UTE 18 ponttal a 6. helyen áll, míg a vendég Nyíregyháza 8 egységgel a 14. poziciót foglalja el. Igen ám, de a vendég együttes abból a 8 pontból 7-et még a bajnokság elején szerzett, az utolsó 5 meccsen mindössze 1 pontra volt jó a Szpari. Tény, hogy sérülések is nehezítették Csábi munkáját, de a vezetőség úgy döntött, hogy változásra van szükség. Csábit pedig az a Mátyus János váltotta, aki szép eredmányeket ért el a Pápával, mígnem egyszer csak hirtelen elvát a Pápa és Mátyus útja. Rossz nyelvek, pletykák arról is szóltak, hogy pont a Szpari elleni 3-0-ás vereség bökte a csőrét Mátyusnak. Bundagyanús kis meccs volt, ezt kár tagadni, ahogy Csizmadia például fel sem ugrik fejelni valamelyik nyíregyházi szögletnél, az árulkodó...-de inkább hagyjuk.

Szóval Mátyus vette át a Szpari irányítását, és azt tudjuk, hogy Pápán elég jól megszervezte a védekezést. Nem volt látványos a Pápa játéka, de voltak bravúrok, elverte például a Fradit is a Mátyus-csapat. Ezt remélik Nyíregyházán is, a sok zakó után most már egy dögunalmas 0-1-es is kiegyezne ma a Nyíregyháza.

Ma vélhetően nem látunk látványos meccset, egyrészt az UTE sem szórja a gólokat, a Szpariról meg ugye ne nagyon beszéljünk. Na, meg az időjárás is olyan, amilyen, bár ha a Paks-DVTK meccsen született 4 gól, akár itt is születhet, bár erre az esély kevés.

Várható kezdőcsapatok:

UTE: Balajcza-Nego-Herris-Litauszki-Forró-Vasziljevic-Balogh-Nagy-Bardhi-SuljicSimon

Nyíregyháza:: Balogh-Nagy-Szokol-Jánvári-Törtei-Pákolicz-Sándor-Koller-Kostic-Pekár-Bajzát

A vendégeknél Abdouraman, Szécsi és Rubus nem bevethető. Persze így sem tartalékos a Nyíregyháza, mégis gyengének tűnik az UTE-hoz képest. Az UTE rendkívül stabil együttes, és otthon idén még veretlen.  Ez öt bajnokit, két ligakupa, és egy magyar kupa meccset takar. Ezen a nyolc meccsen mindössze 3 gólt kapott az UTE, szóval a Nyíregyházának sem lesz könnyű dolga ma este. Mátyusék vélhetően a döntetlent is aláírnák így elsőre, idegenben, de a liláknál azért Vasziljavic, Simon vagy Sulkic képes váratlant húzni, és ez elég kell legyen, hogy az UTE 1-2 góllal nyerje a meccset.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,