Sportfogadás tippek: Szerbia - Hollandia

2016-12-12
A női kézi-Eb-n pörögnek a meccsek, szünnap nélkül daralják a csapatok a mérkőzéseket. Hétfőn például 18:30-as kezdettel Szerbia és Hollandia találkozik a középdöntős szakaszban

Szerbia - Hollandia

Online sportfogadási tipp: Hollandia nyer

Unibet odds: 1.27

Tippmix odds: 1.22

Kezdés: hétfő, 18:30

 

A holland válogatott rögtön az első meccsét elszórakozta az Eb-n Németország ellen. Lehet, hogy Grooték lebecsülték Németországot, és ezért kaptak ki, mert a következő három találkozón már nyerni tudtak. Még a csoportkörben verték Lengyelországot, majd egy egészen kiélezett találkozón Franciaországot is. Aztán a középdöntőben  a házigazda Svédországot is fölülmúlta Hollandia.

Egyre jobbak a narancs-mezesek, és Groot, a hollandok győri légiósa is egyre magabiztosabb. A svédek ellen 7 gólt lőtt, még az MVP címre is jó esélye van, ha így folytatja.

Szerbia a torna egyik kellemes meglepetése. Szlovénia ellen egy rendkívül gólgazdag meccsel nyitott, aztán legyőzte Spanyolországot és ikszelt a svédekkel. A középdöntőben már lehetett érezni a szerb együttesen a fáradtságot, nem volt olyan gördülékeny a játék, mint a csoportkörben. A németek ellen csak 19 lőtt gólig jutottak el Krpezék, ami nagyon kevés. Azok az emberek, akik a csoportkörben húzták a szerbek szekerét, nem tudtak már olyan teljesítményt nyújtani, mint korábban. Fogy ez erő és a lendület, és a szerbeknél Lavko is kivált. A németek elleni meccsen lehetett érezni a fáradtságot, Pop-Lazic, Liscevic és Stoljkovic is csak 1-1 gólig jutott, közben a hollandok egyre jobbak és jobbak meccsről-meccsre

Hollandia kerete minőségileg erősebb, olyan átlövősorral egyik csapat sem bír, mint a holland. Helle Thomsen edző például Polmannal játszat szélsőt alkalomadtán, aki átlövő, méghozzá a világ egyik legjobbja. Goos helyén gyakran feltűnik és szélről kanyarodik fel, hogy átlőjön. Működnek a keresztek, és bizony narancs-mezeseknek talán pont jókor jött a torna elején az a kijózanító pofon. Wester is egyre jobban teljesít, kezd összeállni a védekezés, szóval senki sem lepődjön meg, ha ezt a meccset Hollandia fogja megnyerni! Jó esély van rá, hogy Grooték elődöntőbe jutnak, hisz, ha ezt a meccset hozzák, az utolsó találkozójukon a középdöntőben a már kiesett Spanyolországgal játszanak.

Egyébként vélhetően gólgazdag mérkőzés lesz, mindkét csapat szeret gyorsan játszani, rövid, de impresszív támadásokat vezetni, és a leindításokkal is szívesen operáló együttesek ezek.

Címkék: sportfogadás, tipp,