Sportfogadás tippek: Siófok - Kisvárda

2016-10-28
Akadna tipp péntekre is, ám mi inkább 'biztosra megyünk'. Persze tuti tipp nincs, ez azonban közel lesz hozzá. A női kézilabda NBI-ben szombaton a Kisvárda a Siófok vendége lesz, nézzük az esélyeket!

Siófok - Kisvárda

Tipp: Siófok győzelem

Bet365 odds: 1.36

Tippmix odds -

Kezdés: szombat 18:00

 

A két együttes a 6. fordulóban találkozik, és 5 kör után mindkét fél 2 győzelemmel és három vereséggel áll a középmezőnyben. A Siófok a Mosonmagyaróvárt a 2. fordulóban 10 góllal verte, a másik győzelmét az FKC ellen aratta, ott 5 góllal nyert.

A Mosonmagyaróvár elleni meccs azért érdekes, mert a Kisvárda a 4. fordulóban épp a Móvár ellen kapott ki. Igaz, csak egy góllal, de a vereség az vereség. A várdaiak legutóbb otthon verték a nemzetközi kupameccs miatt picikét fejben máshol lévő FKC-t, így 5 forduló után a Várdának is két győzelme van. A Kispest elleni győzelem még a Várda szintjén is kötelező volt, ám az FKC elleni siker otthon is bravúrnak számított. Legalább ekkora, sőt talán még nagyobb bravúr lenne nyerni Siófokon, de a mi tippünk, hogy ez nem fog sikerülni. Az FKC ellen jó volt a védekezés, remek kapusteljesítménnyel párosult, és remekül játszottak a légiósok. A Siófoknak hiába van két győzelme, azért jobb csapat, mint a Kisvárda. Elghaoui, Triscsuk, Deáki, Nze Minko és Erdősi azért komoly szintre képesek emelni a Siófok játékát.

Ha a Siófok KC feljebb szeretne lépni, és a legjobbak közé tartozni, hazai pályán az újonc Kisvárdát meg kell vernie!

Címkék: sportfogadás, tipp,