Sportfogadás tippek: Real Madrid - Deportivo

2018-01-21
Több ez a Real Madrid számára, mint egy szimpla bajnoki. Ez érezhető volt már hét közben is, hisz a Blancók ászai egytől-egyig pihentek, és nem léptek pályára a Copa del Rey találkozón.

Real Madrid - Deportivo

Online sportfogadás tipp: Real Madrid góljai 3.5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: vasárnap 16:15

 

A Barcelona és a Villarreal elleni bajnoki zakók között egy Numancia elleni 2-2. -ez a Real Madrid utolsó három hazai találkozója. Nem ehhez szoktak és szoktunk, Ronaldóék az utolsó két LaLiga meccsükön nem zörgették meg az ellenfél kapujának hálóját. Pedig kísérlet volt bőven, összesen 36 a két elveszített találkozón, de gól egy sem.

Mintha el lenne átkozva a Real Madrid, szinte csak Ronaldónak van annyi kísérlete meccsenként, mint egy átlag LaLiga együttesnek, aztán a gól csak nem akar jönni.

A tippünk, hogy a Madrid és CR7 rossz szériája is megszakad. A Depor eleve nem túl acélos, hiába játszik szimpatikus, modern focit, a Madridhoz hasonló együttesek bedarálják. A La Coruna 'hibája', hogy még a nagyok ellen is megpróbál focizni. Például ott volt a Barca elleni idegenbeli meccs, amely 4-0-al ért véget, de simán, minden túlzás nélkül lehetett volna 10-2 is. A 4-0-ás végeredmény csalóka, mert Messi például büntetőt rontott, meg a katalán együttes csapat szinten legalább 4 kapufát lőtt, és akkor még nem beszéltünk azokról a helyzetekről, amikor a kulcspasszok, vagy már a lövések haltak el.

Szóval ott a Barca 'csak' 4-0-ra nyert, de tényleg helyzetek száma és minősége alapján simán 8-10 gólt is kaphatott volna a Depor. Szombaton a La Coruna abban sem bízhat, hogy Ronaldóék lőnek 2-3 gólt, aztán ráülnek az eredményre. A Real Madrid az első perctől az utolsó sípszóig tolni fogja, és rámegy arra, hogy minél több gólt lőjön. A mi tippünk, hogy négyet akkor is lő, ha annyira 'szerencsétlen' lesz, mint volt anno pár hete a Barca a Depor ellen. Viszont tudjuk jól, hogy a Madrid azért direktebb focit játszik, és Ronaldóéknak nem kell kétszer mondani, hogy kapura lőjenek.

Címkék: sportfogadás, tipp,