Sportfogadás tippek: Németország-Finnország, jön Schweini búcsúmeccse!

2016-08-31
Szerda este Mönchengladbachban rendezik Schweinsteiger búcsúmeccsét. Visszavonul a válogatottságtól a népszerű Schweini, ma láthatjuk utoljára a válogatott színeiben!

Németország - Finnország

Online Sportfogadás tipp: Németország góljai 3.5 felett

Unibet odds: 3.10

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

Bastian Schweinsteigerről szól ez a mai este, ma búcsúzik a válogatottságtól. Schweini még csak 32 éves, de valószínűleg érzi, hogy elég volt ennyi. Marad számára a klubfutball, de a válogatottnak már nem segít többet. A népszerű középpályás 120 meccsen szerepelt a válogatottban, és 24 gólt hozott össze.
 A 2014-es Vb-n világbajnoki címet nyert a Nationalelffel, idén nyáron pedig összeházasodott Ana Ivanovics-csal.

Mönchengladbach már készül a meccsre, mint ahogy a társak és Schweini is. Ő most elég elfoglalt, mindenki őt kérdezi, mindenki vele akar interjút készíteni, de így van ez rendjén. Ettől függetlenül ez egy felkészülési meccs lesz, egy ráhangoló a vb-selejtezőkre. Löw egész komoly kerettel dolgozhat, és bár mindig van egy-két sérült, Bender, Reus, stb..., azért a német fociban van merítési lehetőség.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Nehéz megjósolni, hogy kik is kezdenek este a finnek ellen, de az elég valószínű, hogy Schweini kezdeni fog, aztán Löw majd lecseréli, hogy percekig tapsolhassa őt a közönség. De, hogy a tippel is foglalkozzunk, reményeink szerint amikor Schweini lejön, Németország már jól megszórta a finn csapatot.

Ez a finn válogatott nem túl acélos, ha Mülleréknek lesz kedvük focizni -és miért ne lenne-, akkor itt komoly kis gála alakulhat ki, ahol a finnek fognak asszisztálni a német gólfesztiválhoz. A mi tippünk tehát az, hogy a Nationalelf legalább négy gólt összehoz a finnek ellen, és ki tudja, talán az egyiket pont Schweinsteiger lövi majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,