Sportfogadás tippek: Malaga - Real Sociedad

2014-02-17
A 24. forduló utolsó meccsén parázs csatára számíthatunk a Primera Divisionban. A Sociedad a BL-indulásért, a Malaga a bennmaradásért küzd.

Malaga - Real Sociedad

Tipp: A Sociedad szerez gólt

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A fogadóirodák nagyjából hasonló szorzóval kínálják a Malaga és a Sociedad győzelmét, pedig a két együttes között azért akad némi tudásbéli különbség. Tény, hogy a Malaga játszik otthon, de az andalúz együttes mégiscsak a kiesés ellen küzd.

Ráadásul két védő, Sergio Sanchez és Jesus Gamez nem léphet pályára. A Malaga védelme amúgy sem etalon, most még két védő esett ki a hátsó sorból. A Malaga az utolsó 3 bajnokiján 9 gólt nyelt be, szóval átlagban hármat meccsenként...

A Sociedad óriási esélyt kapott a sorstól, hogy felzárkózzon a tabellán. A Bilbao és a Villarreal is kikapott, és a Sevilla döntetlent játszott a Valenciával, tehát az üldözők is pontokat hullajtottak. Itt az esély a Sociedadnak, hogy három pontot szerezzen úgy, hogy a riválisok sorra elbotlottak.

Ráadásul Veláéknak lesz majd területük, hazai pályán a Malaga mindenképp nyerni szeretne. A délieknek is nagyon kellenének a pontok, hisz ők a kiesés elöl menekülnek. Igen ám, de erre rá fognak faragni, hisz a vendégeknél játszik Vela, Agirretxe és Griezmann is. Ezt a triót nem tudja majd tartani az alkalmi Malaga védelem. Aki picikét bátrabb, 2.70-es szorzón a Malaga győzelmére is fogadhat. Mi maradunk ismét a kisebb szorzónál, és megelégszünk egy Sociedad góllal. Kisebbfajta csoda lenne, ha Veláék ne mattolnák legalább egyszer a hazai védelmet.

Tipp: 1-2

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,