Sportfogadás tippek: Liverpool - Manchester City

2018-01-14
A Liverpool és a Man. City két olyan csapat, melynek van karaktere. A City inkább a labdabirtoklós, a 'pool inkább a kontrákra építő együttesek közé tartozik, de a két stílus találkozójából nagyon jó kis meccs jöhet ki.

Liverpool - Manchester City

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1.50

Kezdés: vasárnap 17:00

 

A Manchester City dominálja a bajnokságot, és egy-egy meccsen lehet gyengébben játszik, de hosszú távon ebben az idényben nincs komolyabb riválisa. Guardiola munkája beérett, a Citynél is az a fő kérdés, hogy a bajnoki cím az OK, de mi lesz a Bajnokok Ligájával?!

Klopp és a Liverpool még nem tart ott, ahol Pep és a City, de hogy van karaktere a Vörösöknek, ez tény. Persze minden Klopp-féle együttes jellemzője, hogy szórakoztató focit játszik, így nem véletlen, hogy a 'pool meccseit is rendre megéri megnézni. Gyors, kontrákra építő focival tud eredményes lenni általában, ez pedig ma jól jöhet, mert a City épp a labdabirtoklásra épít. Mindkét stílus érvényre juthat gólok formájában.

A két együttes idei első találkozója elég emlékezetes volt, 5-0-ra nyert a City, de Manét az első félidő végén kiállította a spori, mert beleszállt Edrson kapusba. Onnantól jött a City-henger, és 5-0-ás siker lett a vége. Mané ma is játszik, viszont Salah sérült. Coutinho az 5-0-án sem játszott, és ma sem fog, mivel már a Barca játékosa. Szóval egyelőre kérdés, Klopp kit tesz fel a pályára Firmino és Mané mellé, de az is lehet, hogy Salah is pályára lép.

A tippünk, hogy mindkét csapat lő gólt. A Cityn nincs nyomás, magabiztosan vezeti a bajnokságot, és jól is játszik. Elöl csak Jesus hiányzik, de Agüero azért megoldja a kilences pozícióját. A mindkét csapat lő gólt opció azért is tűnik jónak, mert az ominózus 5-0-ás zakó után a 'pool azért csak vissza szeretne vágni, és az sem lenne kis tett, ha a Vörösök vennék el a City veretlenségét.

Hogy Salah játszik-e vagy sem, az egy dolog, de a 'pool nem fog alibi focit játszani, és ez tény. Viszont a hazai csapat áteshet a ló túloldalára, ha sokat kockáztat, és teret hagy a Citynek, akkor visszanyalhat a fagyi. Sterlingék is tudnak ám gyorsan kontrázni, ha a City átjátssza a letámadó Liverpoolt, akkor könnyű gólokat lőhet. Egyébként Klopp azt mondta, hogy Salah a City elleni találkozón már játszik, és ez valószínűleg így is lesz. A mi tippünk, hogy a két együttes idei első bajnokijához hasonlóan most is összejöhet öt gól, de az is elég sanszos, hogy most a City mellett a 'pool is hozzászól majd a meccshez!

Tipp: 2-4

Címkék: sportfogadás, tipp,