Sportfogadás tippek: Legia Varsó - Real Madrid

2016-11-02
A Legia Varsó zárt kapus meccset játszik szerda este a BL-ben a Real Madrid ellen. Sajnos egy-két paraszt Legia-szurkoló miatt a klub nemhogy bődületes bevételre tenne szert, még jól meg is büntették.

Legia Varsó - Real Madrid

Online sportfogadási tipp: 3.5 gól felett

Bet365 odds: 1.61

Tippmix odds:

Kezdés: szerda, 20:45

 

A két együttes madridi találkozóján is bebizonyosodott, amit eddig is tudtunk. Teljesen más kategória a két együttes. A Real 5-1-re nyert, és lehetett volna akár 10-1 is, vagy inkább 10-2, esetleg 10-3, de Ronaldo például hiába készült arra, hogy meglövi 99. és 100. BL-gólját, semmi sem akart neki sikerülni.

A Real Madrid egyébként hagyta focizni a Legiát is. Például a hajrában pályára kerülő Nikolicsnak is volt két helyzete, szóval a Real Madrid azért hagyott teret a Varsónak, ami tudatos volt, hisz így a Varsó egyrészt érezhette, hogy van esélye gólt lőni, és jó a Madridnak is, hisz volt területe játszani.

Nagyjából ez az 5-1 reális, 3-4 gól van a két együttes között.

Sajnos, mint említettük, zárt-kapus meccs lesz, így a hangulatról nem érdemes beszélni, mert nem lesz. Egy edzőmeccs jellegű találkozóra készülhetünk, ahol a vendégeken múlik, mennyit akarnak mutatni. Ha abból indulunk ki, hogy a Real nem nagyon szokott alibizni, és általában nem is vesz vissza 3-4 gólos előnynél sem, akkor a Legia cidrizhet. Ugyanakkor a Legia bízhat abban, hogy megint gólt, esetleg gólokat lő, hisz Modric, Casemiro, Ramos és Pepe sem lép pályára, és Keilor Navas játéka is kérdéses.

Bale, Ronaldo és Benzema mellett papírkutyáknak tűntek a varsói védők, de azt a javukra lehet írni, hogy ettől függetlenül nem rúgták agyon a madridi ászokat. Vélhetően most is hasonló meccset látunk majd, maximum azzal a különbséggel, hogy Ronaldo most már be fog találni, mert hogy megint kapura küld vagy 8-10 bombát, abban biztosak lehetünk. Bajnokin hétvégén megszórta magát, szóval jajj a Legiának!

Messi 7 góllal a góllövőlista élén, ez vélhetően piszkálja CR7 csőrét, és ha érdekli a gólkirályi cím, akkor ma vagy hármat illene lőni, különben aligha éri utol Messit.

Tipp: 1-5

Címkék: sportfogadás, tipp,