Sportfogadás tippek: FK Krasznodar - Rubin Kazany

2012-07-23
Már csak egy mérkőzés maradt hátra az orosz Premjer League nyitóköréből. A Koman Vladimirt szerződtető FK Krasznodar a Rubin Kazanyt fogadja ma délután!

 

FK Krasznodar - Rubin Kazany

Tipp: 1X

Odds: 1.80

Iroda: bwin

Kezdés: ma 16:30

 

Pár évvel ez előtt a Rubin még Oroszország legjobbja volt, de tavaly csak a 7. helyen értek célba. Bizony, a Rubin már nem tartozik a közvetlen elithez a Premjer League-ben, hisz többek közt a másik krasznodari klub, a Kuban is megelőzte őket a 2011/12-es pontvadászatban.

A tavalyi kiírásban az FK Kransznodar épphogy lemaradt a felsőházról. Talán nem is baj, a nagyok ellen nem lett volna sok esélye hosszabb távon, az alsóházi csapatokat azért elég sűrűn aprította az FK. A nyáron a Monacoból leigazolták a magyar válogatott Koman Vladimirt, így a középpályán egy technikás irányítóval gazdagabbak lettek, a kérdés csak az, hogy mennyi lehetőséghez jut a magyar srác.

Nyitómeccsen, ráadásul egy hétfői napon nem fog nyerni a Rubin! Kevés csapat szeret hétfőn játszani, ráadásul idegenben. Amúgy tavaly a Rubin az FK-tól 3-1-es vereséget szenvedett, tehát ma is csak a fogadóirodáknál esélyesebb a Rubin!

Berdyev együttese talán az orosz élvonal legnemzetközibb együttese. Csak a csatárok hat különböző országból jöttek, de ha a csapatot nézzük, tizenöt nemzet labdarúgóiból áll a Rubin kerete. Legnagyobb nevű távozójuk Noboa volt, aki a Dinamoban rúgja a bőrt ettől az évtől, érkezők oldalán pedig a Villarrealból leigazolt Marcano a legnagyobb erősítés papíron.

A Rubinnak jól sikerült a felkészülés, az orosz Superkupát is megnyerték a Zenit ellen. Mindezek ellenére a tippünk az, hogy a Kazany a nyitómeccsén nem tudja megverni az FK-t. Az nem vitás, hogy a bajnokság vége felé a Rubin lesz előrébb a tabellán, de ma egy döntetlent minimum összehoznak a krasznodari legények. Különben is, egy hétfői napon gyakran borul a papírforma. Kevés az esemény itt az Olimpia előtt...

Jó csapat a Kazany, de ahogy tavaly, úgy most sem viszik el a három pontot az FK otthonából!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,