Sportfogadás tippek: Jahn Regensburg - Bayern München

2012-08-20
Német Kupa főműsoridőben! Reméljük a Bayern is úgy gondolja, hogy szórakoztatni akar. Az ellenfél adott, nézzük mi várható

B. München- Tegensburg

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.83

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:30

Tűzijáték helyett tüzijáték, csak épp a Jahn Regensburg kapuja előtt! Bizony, ezen a találkozón is parádé várható. A Bayern csak erősödött, még Robben is maradt a klubnál, ami alapvetően jó döntésnek számít. Sőt jött Dante a védelembe, Shaqiri a középpályára, Mandzukic pedig a csatársorba.

Ez a Bayern most nagyon fogadkozik, és Heynckes is tudja, ha nincs valami komolyabb eredmény a szezon végén, vagy botladoznak a rajtnál, akkor ő is repül. Egy bő hete a Dortmundot magabiztosan intézték el a Szuperkupán, két korai góljukra csak eggyel válaszolt a Borussia.

Heynckes ezt a találkozót felkészülési meccsként fogja fel, és ha lehet hinni a nyilatkozatoknak, akkor majdnem a legerősebb 11 labdarúgóját küldi pályára. De könnyen gólparádé lenne itt akkor is, ha a Bayern B játszana. Nagyon sok jó játékos van most a klubnál, minden poszton harcolni kell a kezdő pozícióért. Az új igazolások már arra is jók, hogy a régi motorosok odategyék magukat 100% ig, mert ha nem, akkor jön a kispad, és nem is nehéz ott ragadni...

A Regensburg most került föl a Bundesliga II-be, nekik alapvetően ott kell helyt állni. A Bayern ellen papíron semmi esélyük, így a tét nem nyomja a vállukat. Valószínűleg azon lesznek, hogy játszanak egy jó meccset, és rúgjanak egy-két gólt.

Simán benne van, hogy betalálnak, de az is biztosnak tűnik, hogy ez a Bayern most nagyon éhes, és akárki kerül az útjukba, azt keresztülharapják.

Jó meccs, és sok gól várható!

Sok sikert a tipphez.

Címkék: sportfogadás, tipp,