Sportfogadás tippek: Hollandia - Svédország

2017-12-17
A bronzmeccsen Hollandia és Svédország találkozik a női kézi vb-n. Két olyan csapat, amely inkább támadásban erős, szóval bízhatunk benne, hogy nem lesz gólszegény összecsapás.

Hollandia - Svédország

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 55.5 felett

Unibet odds: 1.60

Kezdés: vasárnap 14:30

 

Az elődöntőben a hollandok nem tudták a lépést tartani a bomba formában kéziző norvégokkal. Mörkék rögtön a meccs elején 5-6 góllal elhúztak, Hollandia pedig teljesen esélytelen volt. Ha úgy nézzük, akkor Grooték még energiát is spóroltak a bronzmeccsre, hisz igazából ők maguk sem hittek abban, hogy sikerül utolérni Norvégiát.

Svédország meg nem tudott mit kezdeni a franciák védekezésével. A 24-22-es végeredmény jelzi azért, hogy nem sokon múlott a döntő, de nem jött össze.

Marad a bronzmeccs, itt már nincs mire tartalékolni, ki lehet adni, ami még maradt a tankban. Olyan szempontból jó match-up ez, hogy mindkét csapat szeret gyorsan játszani, és inkább a támadás az, ami elit. Szóval bármennyire is a torna vége felé tartunk, itt azért lesz tempó.

A két együttes a legutóbbi Eb-n 63 gólos meccset játszott, ott 33-30 arányban a hollandok nyertek. Az olimpián Rióban 29-29 lett a vége, szóval ilyen 30 gól körül zárnak majd a csapatok 'fejenként'.

Címkék: sportfogadás, tipp,