Sportfogadás tippek: Hamburg SV - Bayern München

2016-09-24
A két északi Bundesliga I-es csapat, a Werder és a Hamburg mintha külön versenyt vívna, melyikük a nagyobb lúzer. Egy dolog biztos, mindkét északi együttes pocsék szezonkezdetet produkált, és meglepő lenne, ha ma javítani tudnának.

Hamburg SV - Bayern München

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 15:30

 

Az Oktoberfest ideje alatt nem sűrűn szokott kikapni a Bayern. Sőt mit kikapni, ilyenkor általában nagyon megy a csapatnak, még az átlagosnál is jobban. A Hamburg az elmúlt években azért küzdött, hogy bennmaradjon az élvonalban. Gyenge idényeket fut a HSV, és könnyen lehet, hogy idén a Stuttgart sorsára jut. Egyébként a liga egyetlen csapata a HSV, amely minden idényt az élvonalban töltött, de egyszer minden sorozat véget ér...

A HSV legutóbbi hazai találkozóján 0-4-et játszott, az újonc Lipcse rúgott négyet az Imtechben. Ha azt nézzük, hogy a Lipcse négyet vágott, akkor a Bayern mennyit fog? 14-et? ...

Bet365 - 15.000 Ft regisztrációs bónusz új játékosoknak!

Ha a Bayern utolsó hat tétmeccsét nézzük, csak a Schalke úszta meg három kapott gól alatt. A gelsenkircheni együttes talán idei legjobb meccsét játszotta a Bayern ellen, így is kikapott 2-0-ra. A HSV jelen helyzetében képtelen komoly ellenfele lenni a Bayernnek. A hamburgiak csak abban bízhatnak, hogy a München 3-4 lőtt gól után megáll, és már az Atletico elleni BL-meccsre tartalékol. AZ viszont fix, hogy amíg nem lőnek vagy hármat a bajorok, addig a HSV oda lesz szögezve saját kapuja elé.

A két együttesnek az utolsó 3 egymás elleni meccseit nézzük, akkor látjuk, hogy ezeken a találkozókon 15 gólt lőtt a bajor csapat. A legnagyobb verést múlt év februárjában mérte a Bayern a HSV-ra, amikor is otthon 8-0-ra tudott győzni.

Ma sajnos nem említhető egy lapon a két együttes. Ha a München egy félidőt komolyan vesz, akkor ez a tipp jönni fog, de talán akkor is, ha csak egy 20-25 perces időszakra veszi komolyan a HSV-t. Valami olyasmi meccsre számíthatunk, mint volt a Bréma-Bayern. Ott is 6-0-ra nyertek Müllerék, és kb. még 6-8 ziccert puskáztak el.

Tipp: 0-5

Címkék: sportfogadás, tipp,